Pagina's

dinsdag 31 juli 2018

Superhelden traktaties

Deze superheld trakteert!

Wie jarig is trakteert. En wie zich een superheld voelt (elk kind, diep van binnen!), deelt superhelden traktaties uit. Het is een stoer thema voor jongens én meisjes! Er zijn veel leuke traktaties te bedenken in dit thema. Kun jij wel wat tips en ideeën gebruiken? Wij zetten vandaag de leukste, creatiefste én gemakkelijkste superheld-traktaties voor je op een rij.

Wil jij ook het kinderfeestje voor jouw zoon of dochter in het superhelden-thema vieren? Handige tips voor feestversiering en superhelden-spelletjes lees je hier.



Snel en gemakkelijk (en gezond)

Weinig tijd? Kies dan voor een kant-en-klaar uitdeelcadeautje. Handig, want je hoeft er niks aan te doen en en het past in het gezond-trakteren-beleid. Je maakt het feestelijk met een kaartje met de naam en leeftijd van de jarige job er aan of een klein snoepje.

Leuke superhelden cadeautjes zijn deze zweefhelden, een bouwpakketje waarmee je een zweefvliegtuigje kunt maken, of zo'n stoer potlood met superhelden er op.

Wil je wel iets lekkers trakteren? Trakteer op een fruitsalade in een Spiderman-beker of een cupcake op een servetje van een superheld.


Knutsel traktaties superheld

Ben jij een creatieve knutselouder? Met wat knip- en plakwerk maak je de leukste superhelden traktaties. En het kan al heel eenvoudig: maak van vilt of dik papier capes van verschillende superhelden zoals Batman, Superman en The Green Lantern en bind deze om een lolly (met een touwtje of lint). Liever een gezonde traktatie? Je kunt de cape ook bevestigen op een prikker met druiven, kaas of tomaatjes.

Pak doosjes smarties of rozijntjes in met gekleurd papier en plak hier het logo van de superheld. Zwart papier met Batman logo, rood papier met Spiderman logo, enzovoorts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten