Pagina's

dinsdag 29 december 2015

Superheldenfeestje!

Dol op superhelden

Wil je een onvergetelijk kinderfeest voor jouw zoon of dochter organiseren? En worden er bij jouw thuis regelmatig draken verslagen met Tree Fu Tom magie of boeven gepakt door Mega Mindy? Misschien is jouw zoon al fan van Superman, Spiderman of Batman. Welke superheld het ook is, jij hoeft niet meer na te denken over het thema voor het kinderfeestje. Zet je stoerste masker maar op: hier wordt gefeest door superhelden!

Vooral jongens zijn dol op superhelden, maar ook voor stoere meiden is een superheldenfeestje super cool!Een superuitnodiging!

Een superheldenfeest begint met een spetterende uitnodiging. Het allerleukste is om je zoon of dochter als superheld op de foto te zetten en daar een uitnodiging van te maken. Ben je handig met Photoshop of een ander fotobewerkingsprogramma? Probeer dan dit: leg een blauw doek over de tafel en laat je kind in zijn kostuum in een superhelden-pose op de tafel liggen. Maak een foto, 'knip' je kind eruit en plak hem of haar al vliegend in een andere foto van bijvoorbeeld jullie dorp of stad. Super leuk!

Geen grafisch talent of minder tijd? Zoek dan een leuke foto online van je favoriete superheld of gebruik deze Spiderman-uitnodiging.


Het feest en de outfit!

Zijn alle superhelden in the house? Dan kan het feest beginnen. Om voor elk kind een compleet superhelden-kostuum te hebben, dat is vaak lastig maar kinderen hebben niet veel nodig om zich een superheld te voelen. Van oude dekbedovertrekken, lakens of vilt maak je gemakkelijk een cape. Naai op de cape de eerste letter van de naam van de gast en iedereen heeft zijn eigen stoere cape.

Cape check. Maar waar is het masker? Begin het feest met het maken en versieren van je eigen superheldenmasker! Knip vooraf simpele maskers uit van vilt of karton en zorg voor lijm, scharen, plak en decoratiematerialen zoals papier, vilt, glitters en stickers.

Een echte (tijdelijke) tattoo van de favoriete superheld maakt het verkleedpartijtje compleet!


Superhelden-activiteiten

Leuke activiteiten zijn een speurtocht, waarin de kinderen door middel van opdrachten de slechteriken moeten verslaan. Is het mooi weer en heb je een vrijwilliger die voor slechterik wil spelen (papa)? Houd dan een waterballonnen gevecht en probeer de bad guy te verslaan. Voor elke rake ballon een leuke traktatie!

Deze batman-piñata is dé afsluiting voor een superheldenfeest! Elk kind mag om de beurt proberen de piñata kapot te slaan. Maar wel, met een blinddoek! Welke superheld is sterk genoeg om ervoor te zorgen dat de cadeaus en lekkernijen uit de piñata vallen?


Uitdeelcadeau voor superhelden

Het feest zit erop. Na een lekkere pannenkoek of heerlijke frietjes kunnen de kids moe maar voldaan naar huis. En natuurlijk krijgen ze nog een leuk aandenken mee, geheel in superhelden-stijl.

Deze schrijfset met potlood, lineaal, gum en puntenslijper is een leuk en handig cadeau. Of wat dacht je van een superhelden-balspel? Deze houten batjes met daarop stoere superhelden zijn een erg leuke bezigheid. Dat geldt ook voor dit geduldspel! Allemaal leuke, kleine cadeautjes die perfect zijn voor een traktatie of als uitdeelcadeautje bij een superhelden-thema!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten