Pagina's

woensdag 21 januari 2015

Muziekinstrument voor je kind

Daar zit muziek in

Kinderen houden van muziek. Baby's vinden het heerlijk om naar vrolijke geluidjes te luisteren. Peuters vinden het geweldig om op muziek te dansen en mee te zingen. Daarna komt de fase dat ze ook zelf muziek willen maken. Vaak leren ze als kleuter in de klas of op de basisschool al verschillende muziekinstrumenten kennen.

Met muziek maken, kun je niet vroeg genoeg beginnen. Muziek maken is goed voor de ontwikkeling van kinderen, dus stimuleer jouw kleine muzikant met zo'n prachtig muziekinstrument, speciaal gemaakt voor kinderen!

Rood-witte kindertrommel


We begrijpen je aarzeling als het gaat om het kopen van een trommel voor je kind. Ja, zo'n tinnen trommel maakt lawaai, maar een trommel is ook het perfecte instrument voor het ontwikkelen van het gevoel voor ritme. En het trommelen stimuleert ook de oog-handcoördinatie van je kind.

Deze kindertrommel is voorzien van een stevige draagriem, waarmee je kind de trommel om de nek kan hangen. Natuurlijk krijg je bij de trommel ook twee houten drumstokken.

Vrolijke kinder mondharmonica

Een mondharmonica is een perfect muziekinstrument voor de allerkleinsten. Zelfs peuters vinden het gemakkelijk om een mondharmonica te bespelen en er komt een fijn geluid uit. Een zeer geschikt instrument voor een eerste stap in de wereld van muziek!

Deze vrolijke, witte mondharmonica's zien er ook nog eens prachtig uit met de prachtige tekeningetjes in fleurige kleuren. En ze kunnen tegen een stootje, want de mondharmonica's zijn gemaakt van hout. Dus als je kind de mondharmonica eens laat vallen, dan is dat geen enkel probleem.

Kindergitaar, favoriet instrument voor kids

Deze roze speelgoedgitaar van New Classic Toys is een prachtige houten gitaar voor een beginnende flowerpower gitariste, die gitaar wil leren spelen. Bij de gitaar hoort ook een gitaarband, plectrum en een reservesnaar (je weet maar nooit of je die nodig hebt ;-)

Zoek je een speelgoedgitaar voor een jongen? In onze webshop vind je ook nog blank houten gitaar voor stoere gitaristen!

Oh ja, tenslotte nog een tip: op Youtube vind je leerzame muzieklessen voor kinderen. Handig om mee te beginnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten