Pagina's

woensdag 14 januari 2015

In bad gaan wordt een feestje

Wil jouw kind niet graag in bad?

Elk kindje heeft wel een periode waarin het bang is om in bad te gaan. Leef je in in je kind, zodat je weet waar de angst vandaan komt. Is het de sproeier? Of is het watervrees? Zorg in ieder geval dat je kind weet wat er gaat gebeuren door steeds een vast volgorde aan te houden. Laat je kind niet schrikken én…. maak in bad gaan leuk!

Van in bad gaan een feestje maken is helemaal niet zo moeilijk. In onze webshop vind je allerlei leuk speelgoed voor in bad. Wij selecteerden hier de allerleukste badspeeltjes voor je:

Bumba badfiguurtjes

Leid de aandacht van je kind van het wassen af met deze vrolijk gekleurde badfiguurtjes. Kies het liefst figuurtjes die je kindje al kent van televisie of youtube. Terwijl jij je kindje wast, kan je kind hetzelfde doen bij de badfiguurtjes.

In onze webshop vind je badfiguurtjes van clowntje Bumba, Maya de Bij en Kabouter Plop. De vrolijk gekleurde badfiguurtjes zijn gemaakt van kunststof en je kunt ze ook tegen de badrand of badkamertegels plakken.

VTech badeendje voor baby's

Als we denken aan speelgoed voor in bad: dan denken we vaak het eerst aan die leuke, gele badeendjes. Dit lieve badeendje van VTech is een waanzinnig leuk badspeeltje voor baby's. Dat wordt lekker spetteren en lachen!

Draai het sleuteltje om en het kijk het badeendje eens vrolijk door het water peddelen. Als je kindje op de ABC- of knipperende harttoets drukt, hoor je  grappige geluidjes, vrolijke zinnetjes, liedjes en melodietjes. Met dit vrolijke eendje wordt in bad gaan leuk!

SES Badschmink (voor kinderen vanaf 3 jaar)

Wassen? Dat doen we pas als we eerst lekker geknoeid en gekliederd hebben met deze badschmink. Kinderen vinden het heerlijk om te kliederen met verf en schmink.

Je kunt deze badschmink van SES op je gezicht, handen en hele lijf smeren. De schmink kan zelfs in je haar. Maak grappige gezichtjes en funky kapsels met de blauwe, gele en groene schmink. Ben je je creatie zat? Dan was je alle schmink er gewoon weer af. Je kind snapt dat de knoeiboel er ook weer af moet, dus wassen is dit keer geen probleem.

Piratenboot voor in bad

En dan tenslotte voor alle kleine piratenfans: een heuse piratenboot voor in bad. Deze piratenboot is niet alleen leuk om te zien, maar prikkelt bovendien de fantasie van je kind!

Als piraat Jake in de mast van het piratenschip zit, heeft hij een geweldig uitzicht over de golven van de oceaan. Zijn oplettende vriendje octopus is altijd voorbereid om met de waterspuit onwelkome rovers tegen te houden. In een noodsituatie activeert piraat Jake het waterkanon aan de zijkant van het schip. Is dat niet voldoende? Dan moeten ze vluchten. Hup, in de reddingsboot!Geen opmerkingen:

Een reactie posten