Pagina's

Over ons

Adres Kidsfeestje winkel

Ben je in de buurt of wil je onze winkel even komen bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze Kidsfeestje winkel:

Bedrijvenpark Groenewoud 11
Antonie van Leeuwenhoekweg 7
5151 DV  Drunen

Wil je je bestelling af komen halen in de winkel? Laat het ons dan even van te voren weten, zodat wij je bestelling alvast klaar kunnen zetten. Stuur een email naar info@kidsfeestje.nl of bel naar 0416-375600.

Kidsfeestje Webshop, alles voor kinderfeestjes

In de webshop van Kidsfeestje vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd kinderfeestje: traktaties, feestversiering, knutselpakketten, speelgoed, kado's en nog veel meer!

Kinderfeestje Blog, een bron van inspiratie

Natuurlijk is de webshop voor ons hartstikke belangrijk, maar wij willen meer. Wij willen je inspireren en je laten zien dat een kinderfeestje organiseren helemaal niet moeilijk of stressvol hoeft te zijn. Daarom vind je op deze blog handige tips en originele ideeën voor themafeestjes, waar je helemaal blij van wordt.

Links voor jouw gemak

In alle artikelen op deze blog linken we zoveel mogelijk door naar de producten in onze webshop. Zo kun je alle producten snel vinden! En natuurlijk is het ook fijn voor ons, als je de producten wilt bestellen. Maar dat bepaal je helemaal zelf. Als je deze blog alleen maar gebruikt om ideeën op te doen, dan is dat ook prima hoor.

Je zult op deze blog ook links naar andere websites aantreffen als we denken dat deze interessant zijn voor onze lezers. We hebben geen afspraken of overeenkomsten met deze partijen. Mocht je een link ontdekken, die niet meer werkt, of andere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan weten op info@kidsfeestje.nl