Pagina's

woensdag 28 januari 2015

Verkleedkleding voor meisjes

Meiden zijn dol op verkleedpartijen

Carnaval is weer in aantocht en de meiden zijn al volop bezig met het plannen van hun outfit. De oudere meiden gaan voor stoere verkleedkleren: piraat, supergirl, heks, maar ook disco kleding is populair. Sprookjes en prinsessenkleding blijven favoriet bij jonge meisjes. Alhoewel zo'n stoer Mega Mindy verkleedpak ook bij hen in de smaak valt.

Zoek je nog naar leuke verkleedideeën voor je dochter(s)? Laat je dan inspireren door onze tips. En let ook op de accessoires, want het geheim van een geslaagd verkleedpak zit 'm vooral in de details, waarmee je een carnavalsoutfit pas echt compleet maakt.

Mega Mindy pak met masker

Een superleuk verkleedpakje voor Mega Mindy fans. Het roze Mega Mindy pak is uitgevoerd met een stoere, gele cape en zilveren accenten. Het pakje is verkrijgbaar in 2 maten: maat 110 (voor kinderen van 3-5 jaar) en maat 128 (voor kinderen van 6-8 jaar). De stof is van goede kwaliteit en behoudt ook na diverse wasbeurten de kleur goed.

De verkleedoutfit is natuurlijk pas helemaal compleet met zo'n stoer Mega Mindy masker. En je eigen Mega Mindy is niet meer van de échte superheldin te onderscheiden.

Sneeuwwitje jurk voor kleine prinsesjes

Is je kind helemaal weg van sprookjes, prinsessen en vooral Sneeuwwitje? Zeker weten dat je je dochter dan dolgelukkig maakt met deze jurk van Sneeuwwitje. Ze zal zich een echte prinses voelen in deze jurk, met al die glitters die in de rok verwerkt zijn. De fonkelende tiara krijg je bij de jurk! Wil je alleen een tiara kopen? In onze webshop vind je de mooiste tiara's!

We hebben helaas nog maar een paar van deze jurkjes en alleen nog maar in maatje S (voor kinderen van 3-4 jaar). Dus wees er snel bij als je je kleine meid met deze schattige jurk wilt verrassen!

Feeënjurk voor kleine feeën

Met dit schattige roze jurkje tover je je kleine meid om tot een echte, lieve fee! Het jurkje heeft een elastisch lijfje en de roze tule stroken zijn aan de uiteinden prachtig afgewerkt met glinsterende strass-steentjes. Het is de ideale feeënjurk (of prinsessenjurk) voor meisjes van 3-6 jaar.

De feeën kleding is pas compleet met deze sprookjesachtige feeën vleugels. En een echte toverfee kan natuurlijk niet zonder dit schattige toverstafje met roze linten.

Grappige, stoere en vrolijke maskers

Heeft je dochter een gruwelijke hekel aan carnaval en verkleden? En moet ze er niet aan denken om in verkleedkleren over straat te moeten? Geef haar dan wel een vrolijk masker mee naar school, zodat ze zich niet buitengesloten voelt.

Wat dacht je van zo'n stoer piratenmasker voor meiden? Deze dierenmaskers van foam zijn ook heel erg leuk. En als je dochter van knutselen houdt, zijn deze scratch art maskers een goed idee. Hiermee kan ze zelf een mooi design in de maskers krassen, waarna de mooiste kleuren verschijnen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten