Pagina's

dinsdag 24 november 2015

Ajax: feest, cadeaus en schoolspullen

Kleine Ajax-fans


De liefde voor voetbal én voor de club wordt vaak al met de paplepel ingegoten. Wat zijn vaders toch trots als ze voor het eerst met hun zoon of dochter naar een voetbalwedstrijd gaan kijken. Of als hun kleine topper al bij de eerste voetbaltraining duidelijk het talent heeft om later profvoetballer, bij Ajax natuurlijk, te worden ;)

En als de Ajax-liefde er eenmaal inzit, dan moet dat ook geuit worden. Ajax dekbed, Ajax schoolspullen... Alles moet van Ajax!Alles van Ajax


En gelukkig voor alle fans, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er in een Ajax variant. Dus zolang jij als ouder er niet gek van wordt, dan kun je jouw kind overladen met Ajax spullen en cadeaus. Te beginnen natuurlijk met de slaapkamer. Daar moet bij binnenkomst direct duidelijk zijn waar het om draait, en dat is Ajax.

Zou dit Ajax dekbed ervoor zorgen dat je zoon of dochter graag naar bed wil? De eerste keren waarschijnlijk wel! Welk kind wil nu niet heerlijk wegdromen onder het dekbed van zijn of haar lievelingsclub?Ajax schoolspullen


Ook op school maakt een Ajax-fan graag zijn statement. Met deze stoere rood-witte rugzak laat hij zich graag zien op het schoolplein. Deze leuke Ajax broodtrommel kan tegen een stootje en heeft een gemakkelijke sluiting, ideaal dus voor de boterhammen op school.

Zijn de eerste schriften van dit schooljaar al volgeschreven? Maak uw kind blij met nieuwe Ajax schriften, gelinieerd in A5 en A4 formaat verkrijgbaar. Een ringband komt op school of thuis ook altijd van pas. Ook met Ajax print uiteraard!


Kinderfeestje Ajax


Is je kind bijna jarig en wil je hem of haar verrassen met een speciaal kinderfeest? Voor een Ajax-fan is de keuze voor het thema niet moeilijk, dat wordt een voetbalfeestje met de nadruk op Ajax!

Hoe je een voetbalfeest organiseert, dat lees je hier! Maak het Ajax-proof door de kids te laten voetballen met een echte Ajax aanvoerdersband en als uitdeelcadeau maak je de jochies blij met een Ajax-pen. En mocht Ajax net een slechte wedstrijd hebben gespeeld dan ehm... tja, kun je mooi de boodschap uitdragen dat het niet gaat om het winnen, maar om je best doen en plezier hebben.

2 opmerkingen:

  1. Erg leuk zeg. Voornamelijk bij kinderen die naar de middelbaren school gaan zie je het veel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad Jennifer, dat zijn al de echte fans. Maar onderschat de kleintjes niet, die houden net zo van Ajax als papa ;-)

      Verwijderen