Pagina's

dinsdag 10 november 2015

Schoencadeautjes

De spanning stijgt

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover: Sinterklaas en zijn Pietermannen komen aan in Nederland. Een spannende tijd breekt aan voor uw kinderen en vol verwachting kijken ze uit naar 5 december. Het verlanglijstje is het onderwerp van gesprek en de meeste kids hebben hun lijstjes allang klaar! Zullen al hun wensen vervuld worden?

Aan u als ouder de taak om voor uw budget de juiste cadeaus te vinden en de gezichtjes te laten stralen op pakjesavond. Vergeet u niet de jutezak om alle cadeaus in te doen?Kijk wat er in mijn schoentje zit...

Traditiegetrouw mogen kinderen hun schoentjes zetten voordat het pakjesavond is. De wortel of het stuk brood dat in de ochtend ineens verwisseld is met een cadeautje, zo bijzonder en zo spannend! Houd rekening met een vroege ochtend. De meeste kids worden van de spanning extra vroeg wakker.

Schoencadeautjes zijn kleine cadeaus. Maar het liefst wel iets waar ze echt iets aan hebben. Niet iets wat de volgende dag al kapot is of waar niet mee gespeeld wordt. Wij helpen wij u met enkele ideetjes voor leuke schoencadeaus.


Schoencadeau Playmobil

Iets van Playmobil staat bij de meeste kids wel op het verlanglijstje. Maar dan een groot iets. Wist u dat er ook veel leuke kleine Playmobil cadeautjes verkrijgbaar zijn? Ideaal als schoencadeautje en een leuke aanvulling op het 'grote' cadeau dat komt met pakjesavond.

Zowel voor meiden als jongens hebben we leuke Playmobil schoencadeaus. Voor jongens heeft u voor €3,99 al een stoere politieagent, een ridder met zwaardenstandaard en zwaarden of deze motorracer met vlaggenzwaaier. Meiden worden blij verrast met deze prinses met paspop, meisje met pony of een echte Award winnares!


Een boek als schoencadeau

Verras uw peuter of kleuter met een mooie prentenboek in zijn schoen. Natuurlijk wel in Sinterklaasstijl! In het speciale miniboekje Aadje Piraatje en de stoomboot van Sinterklaas bevaart Aadje nog steeds de wereldzeeën op het piratenschip van zijn vader. Maar dan komt er een wel heel bijzondere boot langszij: de stoomboot van Sinterklaas. Wat gebeurt er dan? Een erg leuk schoencadeautje en boekje om samen met uw kind te lezen. Een ander leuk themaboek is Dikkie Dik viert Sinterklaas.

Lees ook ons bericht over tips voor originele Sintcadeaus.  Wij wensen u een onvergetelijke pakjesavond toe.voor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten