Pagina's

dinsdag 1 december 2015

Zwemdiploma cadeautje

Spetter, spieter, spater...

Lekker in het water!? Het ene kind vindt water en zwemmen geweldig, het andere kind wil het liefst zo snel mogelijk weer op het droge zijn. Aan één ding ontkomen de kids niet: zwemlessen en het zwemdiploma behalen. Zwemlessen starten doorgaans als ze tussen de 4 en 5 jaar oud zijn. De tijd die een kind erover doet om zijn eerste zwemdiploma te behalen, dat varieert. Motoriek is belangrijk, maar ook angst voor water of het zwemmen kan een rol spelen. Als een kind opgroeit met plezier voor water dan geeft dat zelfvertrouwen.

Ga dus lekker met je baby en peuter naar het zwembad en heb vooral veel lol! Vergeet de zwemvleugeltjes niet!


De zwemlessen


De eerste zwemles is, zeker voor onzekere of angstige kindjes, erg belangrijk. Maak er daarom een leuk moment van. Het mag best een beetje spannend zijn, maar zorg ervoor dat jij als ouder rust en vertrouwen uitstraalt. Om ze extra te motiveren is een klein cadeautje een leuke start van de zwemlessen. Ga samen een nieuwe zwembroek of badpak kopen of geef een gave zwemtas cadeau.

Thuis in bad laat deze zwem- en zangschildpad nog eens zien hoe het zwemmen moet!Zwemdiploma in de pocket?


En dan is het zover: het afzwemmen! Enorm spannend voor de kids én de ouders. Een echte mijlpaal en een apetrots moment als jouw zoon of dochter met het eerste zwemdiploma in de handen staat. En zo'n knappe prestatie mag beloond worden.

Zoek je een leuk cadeautje voor een gediplomeerd zwemmer? Deze dropbox 'Gefeliciteerd met je zwemdiploma' valt ongetwijfeld in de smaak. Of verras je topper met een stoer of mooi kinderbadlaken! Dit Sea Life kwartet is ook heel geschikt voor echte waterratten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten