Pagina's

dinsdag 12 juli 2016

Stoere kinderfeestjes voor meiden

Doe maar stoer

'Mama, ik wil iets stoers!' Tja, kleine kinderen worden groot en ook hun wensen voor een te gek kinderfeest groeien gezellig mee.

Heb jij zo'n stoere meid die geen meisjesachtig of kinderachtig verjaardagsfeest wil? En kunnen jouw ideeën voor een Frozen-feest, een feeënfeestje of een andere gezellig meidenthema de prullenbak in? Lees dan snel verder, want wij zetten de leukste stoere kinderfeestjes voor meiden op een rij.
Stoere meidenfeestjes

 1. Eng, enger, engst
  Houd jouw dochter van lekker griezelen? Maak er dan een spannend feestje in de stijl van Halloween. Ook als dochterlief niet rond Halloween-tijd jarig is, is dat een erg leuk thema voor een stoer meidenfeest. Je noemt het alleen anders, bijvoorbeeld een griezelfeestje! Zijn de kids al wat ouder? Dan maak je het extra spannend door het feestje 's avonds te houden of buiten, met lekker weer. 
 2. Superhelden
  Een superhelden-feestjes is echt niet alleen voor jongens. Catwoman, Superwoman, Mega Mindy, Batgirl, Spiderwoman, Wondergirl en The Powerpuff Girls, het zijn allemaal vrouwelijke superhelden. En wat is er stoerder dan een superheldin zijn? Dit thema is erg geschikt voor een stoer meidenfeest. Tips voor decoratie en activiteiten vind je hier.
 3. Kamperen 
  Voor avontuurlijke dames die graag buiten zijn is een kampeerfeestje erg leuk. Zet een tent in de achtertuin en maak er een gezellige avond of nacht van. Een kampeervuur (of vuurkorf) onder begeleiding, zelf popcorn maken boven het vuur en kampvuurverhalen mogen niet ontbreken!
 4. Glam Girls
  Is de opdracht stoer, maar houdt je dochter ook van optutten en selfies maken? Dan is een Glitter & Glam feest een geweldig thema. Met een make-up workshop en een echte fotoshoot voelen de meiden zich echte sterren. Vergeet de tattoos niet, voor extra stoerheid. Ook erg geschikt voor tieners.
 5. Skylanders
  Een stoer thema voor de fans is een Skylandersfeestje. Ideaal als je dochter fan is van deze film en als ze jongens en meiden uitnodigt! De ingrediënten voor een geslaag Skylandersfeest vind je hier.

Algemene tips

Hebben jullie samen een thema gekozen? Bekijk nog even onze tips voor het organiseren van een kinderfeest zonder stress. Want er komt stiekem best veel bij kijken en veel ouders bezorgt het de nodige stress. Het geheim om onnodige stress te vermijden? Maak het jezelf vooral niet te moeilijk, bereid je goed voor en schakel eventueel hulp in!

Lees onze uitgebreide tips voor het organiseren van een onvergetelijk kinderfeestje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten