Pagina's

dinsdag 16 augustus 2016

Nieuw voor knutselfans: creakokers

Knutselen in de zomervakantie

Wat leven we er met z'n allen naartoe, naar de zomervakantie. Even geen werk en voor de kids, even geen school. Maar zo tegen het einde van die zes weken, als de vakantie erop zit en de kinderen een beetje uitgekeken zijn op hun speelgoed en spelletjes dan is de start van het schoolseizoen ook een prima vooruitzicht.

Haal het meeste uit de vakantie en het gezellig samen zijn met je kids en organiseer een knutseldagje. Verras jouw zoon of dochter met een geweldig, nieuw knutselproject: een creakoker.
Wat is een creakoker?

Een creakoker is een koker gevuld met alle materialen en instructies die je nodig hebt om zelf je eigen mooie knuffel te maken. Naast de materialen voor de knuffel, duidelijke maakinstructies, krijg je ook een leuk boekje waar je de naam van de knuffel en alle belevenissen in op kunt schrijven, tekenen en plakken.

Een creakoker is een geweldig cadeau voor creatievelingen en voor fans van mooie knuffels natuurlijk! Voor jongens & meiden

Knuffels maken klinkt misschien als iets speciaal voor meisjes? Niet waar. Want je kunt kiezen uit 12 verschillende kokers en daar zitten ook stoere jongensknuffels bij. Wat dacht je van deze super coole astronaut? En dit gekke aapje staat ook leuk in een jongenskamer. De zeemeermin en de mooie ballerina zijn wel échte meidenprojectjes. 

Creakokers zijn geschikt voor kinderen van 6 jaar. Wij raden aan om dit knutselproject samen met een volwassene te doen, zeker als er met naald en draad gewerkt wordt. En wel zo gezellig, dan kan pap of mam er ook eentje maken!


Knutseltips voor jongere kids

Ben je op zoek naar leuke knutselideeën voor kinderen jonger dan zes jaar? Lees dan ons bericht 'Knutseltips voor peuters en kleuters', veel tips om het einde van de zomervakantie creatief en gezellig in te vullen!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten