Pagina's

dinsdag 1 november 2016

De leukste uitnodigingen voor een kinderfeestje

Uitnodiging voor je kinderfeest


Een e-mail, een appje of digitale post... het kan allemaal, maar échte post is écht veel leuker. En dat geldt zeker voor de uitnodiging van een kinderfeest. Een kaartje in het thema van het feest, een zelfgemaakte uitnodiging of een verrassing per post, dat zijn de leukste uitnodigingen om te krijgen en om te geven.

Daarom zetten wij de allerleukste uitnodigingskaarten voor een kinderfeestje voor je op een rij!Kaartje zelf maken


Met een uitnodiging laat je de gasten weten waar en wanneer het feestje plaatsvindt. Het is ook een perfecte manier om de kids al in de stemming te krijgen voor je feest. Houd jij een herfstfeest in de bossen? Maak dan zelf een kaart in de vorm van een herfstblad of beplak de uitnodiging met mos en dennenappels uit de bossen.

Of misschien houd je een spannend piratenfeest? Maak van je uitnodiging dan een heuse schatkaart. Teken jouw huis met een X op de kaart. De sfeer zit er meteen goed in!


Bobbel in de envelop


Maak het nog spannender met een 'bobbel' in de envelop. Stop de uitnodiging in een envelop samen met een leuke gadget, dat past bij het feest of wat de kids mee moeten nemen.

Een ooglapje voor het piratenfeest, een masker voor een dierenfeestje, een tattoo voor een monster-, dino-, of vlinderfeestje of een voetbal-button voor een voetbalfeestje. De eerste verrassing voor de kids is al op deze manier al binnen!


Populaire thema's


Zoek je een leuke uitnodigingskaart om uit te delen op het schoolplein? Dat kan natuurlijk ook. Van veel kinderfeest-thema's zijn bijpassende uitnodigingskaartjes te koop, niet veel werk, maar wel helemaal in stijl.

Populaire thema's voor een kinderfeest en ook voor een te gekke uitnodiging zijn: FrozenCarsDino'sPaarden en Spiderman
Nieuw en ook razend populair: Finding Dory uitnodigingen met envelop. Je koopt ze hier, samen met de andere feestversiering!Geen opmerkingen:

Een reactie posten