Pagina's

dinsdag 8 november 2016

Sinterklaas cadeautjes voor de peuterspeelzaal

Hij komt, hij komt...

Natuurlijk komt Sinterklaas ook even op bezoek op de peuterspeelzaal om alle peuters te verrassen met een gezellig sinterklaasfeest, pepernoten én… een grote juten zak met cadeautjes voor iedereen!

Maar welke cadeautjes geef je aan peuters? Wil je alle jongens en meisjes hetzelfde geven? Of juist niet? En het moet natuurlijk ook betaalbaar blijven. Dus het liefst cadeautjes onder de 5 euro, of beter nog tot 3 euro.


Sinterklaas cadeautjes voor peuters

Een grappig cadeautje waarmee ze ook leuk kunnen spelen? Peuters zijn dol op de grappige gezichtjes op de kegels van deze peuter-bowlingset. Een 'golden oldie' die het altijd goed doet (bij jongens én meisjes) is deze insteek-mozaïekset.

Deze vingerpoppetjes-set met 5 verschillende dieren vinden wij zelf ook heel erg leuk ;-) En dit dart-spel met klittenband-balletjes is voor peuters natuurlijk een stuk veiliger dan gooien met echte dartpijltjes.


Schoencadeautjes tot 3 euro

Niet genoeg budget om een compleet Sinterklaasfeest te organiseren? Geen paniek. Je kunt ook een leuke Sinterklaastijd hebben door met de kinderen Sinterklaasliedjes te zingen, een stoomboot te knutselen én je kunt de kinderen misschien wél de schoen laten zetten. Want Sinterklaas heeft ook leuke cadeautjes voor peuters onder de 2 euro.

Wat dacht je van Magisch Zand-setjes, waarmee kinderen ook binnen kunnen spelen? Of een vishengelspel? Of maak een traktatiezakje met wat snoepgoed en een paar kleine peutertraktaties.


Sinterklaas-knutselfeestje

Hoe houd je alle peuters bezig op zo'n Sinterklaasfeest? Met een spannend verhaal uit een Sinterklaas-voorleesboek, zoals Aadje Piraatje en de stoomboot van Sinterklaas. Daarna is het tijd voor wat meer actie. En samen knutselen levert altijd veel lol en gezelligheid op!

Je kunt de kinderen houten fotolijstjes, sleutelhangers of waxinelichthouders laten beschilderen en versieren. In onze webshop vind je ook winter- en kerstfiguurtjes die de kinderen kunnen versieren. Zoals deze vrolijke sneeuwpop-fotohanger!  Na afloop van het feest mogen ze hun eigen creatie mee naar huis nemen. Zo krijgt elke peuter hetzelfde én toch een uniek cadeautje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten