Pagina's

dinsdag 3 januari 2017

Leuke kinder-dekbedovertrekken

Lekker onder je dekbed

Tenminste één voordeel van de winter: het is heerlijk om onder je warme dekbed te kruipen. Dat geldt ook voor de kids! Wil je het bedtijd-enthousiasme nog wat groter maken? Zorg dan voor een te gek dekbedovertrek dat perfect aansluit bij de interesse of smaak van je zoon of dochter.

In onze webshop vind je een uitgebreid aanbod van dekbedovertrekken van 140 x 200 cm, gemaakt van katoen dus heerlijk om onder te slapen. Zoek je een dekbedovertrek voor een (peuter) ledikant? Dan hebben we dit mooie Bumba overtrek voor je.Dekbedden voor stoere jongens

Houdt jouw kleine man van sterren kijken en speelt hij altijd met een ruimteschip? Met dit gave astronautendekbed is jouw zoon een echte ruimtereiziger als hij in zijn bed ligt. Laat die geweldige dromen maar komen! Natuurlijk ook geschikt voor stoere dames!

Droomt zoonlief liever van een voetbalcarrière? Dan is het heerlijk slapen én dromen van veel voetbaloverwinningen onder dit mooie Messi-dekbed of één van de andere voetbal-dekbedovertrekken. Het liefst een dekbed van hun favoriete voetbalclub? Wordt het Ajax of FC Barcelona?


Dieren-dekbedovertrekken

Kinderen hebben vaak een favoriet dier; honden zijn populair bij meiden en jongens zijn dol op dinosaurussen. Goed nieuws, want ook in het dierenthema is er veel keuze in kinderdekbedovertrekken. Om met de dino's te beginnen; van Stegosaurus tot Triceratops!

Voor meiden die houden van wilde dieren is dit olifantendekbed ideaal! Met dit groene Apen-dekbedovertrek van Animal Planet waan je je in de jungle.

Heb je al een keuze kunnen maken? Neem vooral zelf even een kijkje in onze webshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten