Pagina's

dinsdag 3 januari 2017

Leuke dekbedovertrekken voor kids!

Lekker onder je dekbed

Tenminste één voordeel van de winter: het is heerlijk om onder je warme dekbed te kruipen. Dat geldt ook voor de kids! Wil je het bedtijd-enthousiasme nog wat groter maken? Zorg dan voor een te gek dekbedovertrek dat perfect aansluit bij de interesse of smaak van je zoon of dochter.

In onze webshop vind je een uitgebreid aanbod van dekbedovertrekken van 140 x 200 cm, gemaakt van katoen dus heerlijk om onder te slapen. Zoek je een dekbedovertrek voor een (peuter) ledikant? Dan hebben we dit mooie Bumba overtrek voor je.Dekbedden voor stoere jongens

Houdt jouw kleine man van sterren kijken en speelt hij altijd met een ruimteschip? Met dit gave astronautendekbed is jouw zoon een echte ruimtereiziger als hij in zijn bed ligt. Laat die geweldige dromen maar komen! Natuurlijk ook geschikt voor stoere dames! Of hangt zoonlief liever de held uit? Dan is het heerlijk slapen én dromen van veel heldenavonturen onder dit mooie Batman-overtrek.

Voor echte voetbalfans is er maar één geschikt dekbedovertrek en dat is het dekbed van hun favoriete club. Wordt het PSV, Ajax of FC Barcelona?


Dieren-dekbedovertrekken

Kinderen hebben vaak een favoriet dier; paarden zijn populair bij meiden en jongens zijn dol op dinosaurussen. Goed nieuws, want ook in het dierenthema is er veel keuze in kinderdekbedovertrekken. Om met de dino's te beginnen; van Stegosaurus tot Triceratops!

Voor meiden die hun roze kamer iets spannender willen maken is dit geweldige roze leeuwendekbed ideaal! Met dit mooie Wildlife dekbedovertrek van Animal Planet waan je je op safari tussen de meest indrukwekkende dieren.

Heb je al een keuze kunnen maken? Neem vooral zelf even een kijkje in onze webshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten