Pagina's

dinsdag 30 mei 2017

Kinderfeestje met apen als thema

Een apenfeestje organiseren

Een apenfeestje voor een stelletje apen, een perfecte combinatie! ;) Het apenthema is origineel en geschikt voor meiden- en jongensfeestje. Alle reden dus om het kinderfeestje in dit leuke thema te organiseren!

Bovendien heb je de aankleding van het kinderfeestje in een mum van tijd geregeld. In het apenthema zijn prachtige slingers, bekers, servetten en een tafelkleed te koop. Ideaal voor drukke ouders, die geen tijd (of zin) hebben om in de avonduren zelf slingers en tafeldecoratie te maken. Met deze centerpiece heb je een perfect item om de tafel helemaal af te maken. Vul met snoepjes of fruit!Klimmen, klauteren, knutselen

Apen houden van lachen en toveren een lach op ieders gezicht. Wie lukt het om het langst zijn lachen in te houden? Zet steeds twee kids tegenover elkaar: wie het eerst lacht is af.

Apen houden ook van klimmen, dus met een klimrek of klimboom in de buurt heb je een goede activiteit te pakken. Maar ook in je eigen tuin maak je met wat creativiteit en stoelen, kartonnen dozen, ladders en hoepels een apenkooi. Dat is even wat werk, maar de kids vinden het geweldig en zijn er urenlang zoet mee. Geen vol draaibroek met activiteiten nodig!

Een knutselactiviteit als rustmomentje is wel fijn. Zorg voor een stapel kleurplaten of laat de kids deze mooie memohouder decoreren (en met groepsfoto van het feest) mee naar huis nemen.


Apentraktaties

Apen eten bananen. Maar een tros bananen als traktatie is niet zo feestelijk. Knip uit papier een aapje om om de banaan heen te wikkelen en je gezonde traktatie ziet er direct veel leuker uit.

Je kunt bananen ook als ingrediënt gebruiken, maak bijvoorbeeld bananencake of pannenkoeken met banaan. En als je toch aan het bakken bent: plak palmbladeren aan een zoute stick of kaasstengel en steek deze in een muffin en je hebt een echte palmboom. Met een apenkopje (snoep) erop is deze traktatie compleet!

Een schaaltje met snoepbanaantjes is leuk, maar deze grappige apen-snoeptaart steelt pas echt de show op een apenfeestje!


Bedankt voor het komen!

Zit het apenfeestje erop? Dan wil je gasten natuurlijk graag iets leuks meegeven in stijl als aandenken en bedankje voor het komen. Met deze Monkey feestzakjes maakt het niet uit wat erin zit, door de leuke apenprint past het helemaal in het thema.

Een erg leuk uitdeelcadeautje is deze aap-bellenblaas en trommelaar ineen. En er zitten ook nog snoepjes in! Heb je het thema breder getrokken en er een junglefeestje van gemaakt? Kies dan deze blokboekjes, met grappige verhaaltjes en mooie tekeningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten