Pagina's

dinsdag 6 juni 2017

Tips voor Vaderdag

Zelfmaakideeën voor Vaderdag

Ben jij op zoek naar creatieve ideetjes om jouw lieve papa mee te verrassen op Vaderdag? Wij helpen je!

Veel papa's zijn auto-liefhebber. Zit jouw vader ook aan de buis gekluisterd als Max Verstappen aan het racen is? Dan hoef je niet verder te zoeken: deze raceauto-spaarpot is het perfecte cadeau. Decoreer met porseleinen stiften of foam clay.

Is kamperen meer jullie ding? Dan tovert dit porseleinen Volkwagen-busje ongetwijfeld een grote lach op je vaders gezicht.


Een krastastisch cadeau

Met kraskunst kun je je vader op veel manieren verrassen. Kies zelf een thema wat het beste bij jouw papa past! Deze boekenlegger bijvoorbeeld voor een boekenwurm.

Of is je vader een fanatieke voetballer of voetbalfan? Dan wordt hij ongetwijfeld nog fanatieker met deze voetbalschoen-magneetjes door jou versierd. Leuk voor op de koelkast!

Wil je laten weten dat jouw papa jouw superheld is? Verras hem dan met deze gave superheld-magneten met jouw eigen design.


Say cheese!

Een foto is misschien niet zo origineel; als je de foto in dit sportieve pennenbakje steekt dan heb je wel een hartstikke uniek fotocadeau.
Je kunt ook kiezen voor een houten lijstje wat je zelf decoreert.

Geef je samen met je broertje of zusje een cadeau? Dan zijn deze houten fotohouders erg leuk om te versieren en een foto van jezelf in te zetten.

Wil je bij je zelfgemaakte cadeau nog iets lekkers geven? Een chocolade medaille voor de nr. 1 papa van de wereld maakt je vader heel trots en blij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten