Pagina's

dinsdag 25 juli 2017

Piñata: zelf maken of kopen?


Wat is een piñata?

Ben je druk bezig met het organiseren van een kinderfeestje en zoek je nog inspiratie voor een verrassende activiteit? Haal dan een piñata in huis. Kinderen vinden het geweldig!

Hoe werkt het ook alweer, zo'n piñata? Een piñata is een figuur gemaakt van papier maché. Deze vul je met lekkers, kleine cadeautjes en confetti en kinderen mogen hier geblinddoekt met een stok tegen aan slaan totdat deze breekt. De kids worden bedolven onder de snoepjes! Voor kleine kinderen is het mogelijk om het spel met treklintjes te spelen.


Wat kost een piñata?

In onze webshop kosten alle piñata's €14,90. Goed om te weten: elke piñata wordt leeg geleverd. Je moet deze dus nog vullen met cadeautjes of snoepjes. Dat vinden de meeste ouders allemaal maar handig, zo kun je zelf bepalen wat je er in stopt. Je kunt de piñata gebruiken als activiteit gedurende het kinderfeest, waarbij de snacks eruit vallen of doe het als afsluiter met voor alle kids een leuk uitdeelcadeautje erin. En natuurlijk confetti, heel veel confetti!

Denk je erover om een piñata zelf te maken? Dat kan, maar houd wel rekening met twee dagen droogtijd en dat je best wat spulletjes in huis moet halen (o.a. behanglijm, knutsellijm, crêpepapier en decoratiematerialen). Bekijk hier een tutorial voor het maken van een piñata.


Piñata's voor een kinderfeestje

Natuurlijk wil jij voor het kinderfeestje van jouw zoon of dochter de allercoolste piñata! Eentje die past bij het thema van het feest of bij de interesses van je kind. Wij hebben één van de meest uitgebreide collecties piñata's in onze webshop, dus zeker weten dat de leukste piñata voor jouw kind er ook bij zit.

Wat dacht je van:

Bekijk hier alle piñata's en koop snel en gemakkelijk jouw favoriet!


1 opmerking:

  1. Wat een leuke piñata's, zelf ben ik niet zo creatief dus dit ga ik onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen