Pagina's

dinsdag 18 juli 2017

Minions spulletjes

Minion-mania!

Met de nieuwe bioscoopfilm Verschrikkelijke Ikke 3 zijn de Minions weer razend populair. En eigenlijk zijn ze dat altijd gebleven, de wereldberoemde Minions hebben bij veel kinderen een blijvende plek ingenomen in hun speel- en fantasiewereld. Eén voordeel voor ouders, dat betekent dat spulletjes van Minions ook leuk blijven!

Zijn jouw kinderen ook helemaal hotel-de-botel van de nieuwe Minions film? Verras ze dan met speelgoed of iets anders leuks van hun favoriete gele vriendjes.Minions badlaken


Gaan jullie binnenkort op vakantie? Laat jouw kinderen dan in stijl op het strand of bij het zwembad liggen en koop één van de geweldige, zachte Minions badlakens. Tip: schrijf de naam van jouw zoon of dochter op het label zodat je zeker weet dat je het badlaken altijd terug kunt vinden. Zo'n stoer Minions badlaken wil je niet kwijtraken!

Ook handig voor (onderweg naar) de vakantie zijn deze Minions drinkbekers met rietje. En wil je je zoon of dochter écht verrassen? Bezorg je kind volop knutselplezier met de Minions 3 crea-koffer!


Hippe Minions schoolspullen

De vakantie is net begonnen, dus aan de ochtenddrukte met het smeren van boterhammen en het klaarmaken van lunchpakketjes hoef je even niet te denken. Maar wil je graag goed voorbereid het nieuwe schooljaar beginnen? Haal dan alvast een gloednieuw schoolpakket in huis. Van de Minions natuurlijk! Er zijn veel leuke school- en lunchspullen te verkrijgen, zoals lunchboxen, een rugzak en een schoolbeker.

Heb je toevallig een verjaardag van één van je kinderen in de zomer? Dan zijn dit natuurlijk perfecte cadeautips!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten