Pagina's

dinsdag 31 oktober 2017

Sint tip! Fisher Price speelgoed

Cadeaus voor Sinterklaas, nu al?

Het is eind oktober en daar zijn we al met ons eerste Sinterklaas-blog. Dat lijkt vroeg, maar ervaren ouders weten wel beter. Dit is dé tijd om aan de slag te gaan met lijstjes en de eerste cadeautjes te scoren.

In dit artikel helpen we je op weg met het uitzoeken van leuke en degelijke cadeautjes. Daarmee bedoelen we: speelgoed dat tegen een stootje kan, waar écht mee gespeeld wordt en langer meegaat dan een week. Kortom, speelgoed van Fisher Price!Fisher Price: oude collectie

Iedereen kent Fisher Price. Het is een begrip in speelgoedland en al veel generaties zijn opgegroeid met de kleurenringen en de kassa. Perfecte Sint-cadeaus voor baby's en peuters. Niet alleen leuk, ook heel leerzaam!

En wist je dat de klassieke trektelefoon (ook in roze) nog verkrijgbaar is? Best grappig, want kinderen van nu weten niet eens meer dat zo'n telefoon bestaan heeft (tenzij overgrootoma er nog eentje heeft staan!). Een goede reden om 'm aan te schaffen vinden wij, een stukje nostalgie én geschiedenis.


Nieuw van Fisher Price

Natuurlijk is er ook veel nieuw speelgoed van Fisher Price. We weten zeker dat deze interactieve wereldbol op veel verlanglijstjes zal prijken. Vooral voor reislustige ouders is dit een geweldig speelgoed. Je kindje leert de wereld verkennen en op hun ontdekkingstocht komen ze dieren, groeten en muziek tegen. Voor kinderen vanaf 18 maanden.

Veel leer- en speelplezier biedt ook de Fisher Price wastafel. Dit meegroeispeelgoed laat kinderen ontdekken, leren en prikkelt de fantasie met een rollenspel. De leerzame inhoud verandert naarmate uw kind groeit.

En coderen... dat kunnen kinderen niet vroeg genoeg leren. Daarvoor heeft Fisher Price Co-de-Rups. Je kind komt hiermee spelenderwijs in aanraking met coderen en het oplossen van problemen. Iets voor jouw zoon of dochter?


Schoencadeautje nodig?

Zoek je nog iets kleins voor in de schoen? Maar geef je liever een paar euro extra uit voor goed speelgoed, in plaats van prullaria? Dan hebben we nog een leuke tip: het badspeelbootje van Little People. Leuk badspeelgoed is altijd een aanwinst en dit bootje (dat echt vaart!) is leuk voor de allerkleinsten en als ze vijf of zes jaar zijn spelen ze er nog mee.

Zelf even rondsnuffelen? Hier vind je het al het Fisher Price speelgoed in onze webshop.Geen opmerkingen:

Een reactie posten