Pagina's

dinsdag 24 oktober 2017

Bedankjes voor kinderfeest

Leuke bedankjes kinderfeest

Met het organiseren van een kinderfeestje ben je stiekem wel wat tijd kwijt. Heb jij al een leuk thema bedacht? Cars en Star Wars zijn momenteel heel populair voor jongens. En meiden kunnen geen genoeg krijgen van Frozen en K3.

Hoe het kinderfeestje er ook uit gaat zien, één ding mag je niet vergeten: een leuk bedankje voor de gasten als het feestje klaar is. En omdat je al genoeg te bedenken en te regelen hebt, zetten wij de leukste bedankjes op een rij. Dat scheelt je zoekwerk!Sleutelhangers en stuiterballen

Een populair uitdeelcadeautje is een sleutelhanger. En dan niet zomaar een sleutelhanger, maar wel eentje die perfect past bij jouw zoon of dochter. Een sleutelhanger met een voetbal bijvoorbeeld of eentje met een paard, een dolfijn of een spiegeltje voor echte dames!

Wil je een uitdeelzakje vullen met leuke spulletjes? Dan is een stuiterbal een tip. Klinkt saai? Nee hoor, er zijn hele grappige en originele stuiterballen verkrijgbaar. Zoals deze met motief van lieveheersbeestjes of lekker griezelen met glow-in-the-dark stuiterbal-ogen.


Snoep, snoep, snoep


Zoek je nog een snoepje voor in het uitdeelzakje? Een snoephorloge, een kauwgum met tattoo of een zuurstokje.. Laat je kind iets lekkers kiezen uit onze lekkernijen. Je kunt natuurlijk ook alleen een snoepzakje geven. Dit mini-snoepzakje is ideaal!

Wist je dat er ook leuke spelletjes zijn met een klein snoepje er in? Geen gedoe met goodie bags maken, je bent met één bedankje meteen klaar. Bijvoorbeeld met deze voetenklappers!


Een spelletje of puzzel als bedankje

Krijgen de gasten genoeg zoetigheid op het feestje en wil je graag een niet-eetbaar bedankje meegeven? Geen enkel probleem. Deze categorie vereist echter wel een beetje speurwerk, want er is zoveel te kiezen! Een kleine puzzel, een geduldspelletje of een stoer vliegtuig-bouwsetje

Leuk voor de kids om mee te nemen naar school: puntenslijperspotloden met leuke prints en vlakgommen in grappige designs. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten