Pagina's

dinsdag 7 november 2017

Wat geef je op een babyshower?

Leuk, een babyshower!

Zwanger zijn; de een zweeft negen maanden rond op een roze wolk en voor de ander kan het niet snel genoeg voorbij zijn. Eén ding waar elke mama in spé blij van wordt (en eventjes de zwangerschapskwaaltjes doet vergeten) is een babyshower!

Een belangrijk onderdeel van een babyshower is de versiering. Zit je in het organisatie comité? Zorg dan voor veel slingers en ballonnen en een mooi gedecoreerde tafel. Weet je nog niet of het een jongen of een meisje wordt? Kies dan voor deze hippe en lieve eenhoorn-ballonnen in blauw en roze.
Cadeaus voor een babyshower

Natuurlijk mogen de cadeautjes niet ontbreken. Vaak worden hier duidelijke instructies over gegeven, over het budget en over het thema. Wel zo handig voor de gasten, dan hoeft niemand zich druk te maken of het cadeautje groot genoeg is.

Een persoonlijke touch maakt een babyshower-cadeau extra speciaal. Niet alleen om te geven, maar ook om het verhaal erbij te vertellen. Herinneringen ophalen hoort bij een geslaagde babyshower! Leuk idee: laat iedereen een voorlees- of prentenboekje meenemen waar je leuke herinneringen aan hebt.


Een kind heeft nooit genoeg boeken

Zijn er geen instructies of wensen vanuit de toekomstige ouders? Een boek is altijd een geslaagd babyshower-cadeau. Dikkie Dik en Rupsje Nooitgenoeg zijn favoriete boeken om te geven (en om te ontvangen!).

Een andere aanrader is een boekje van Boer Boris. Boer Boris is in 2015 verkozen tot prentenboek van het jaar en heeft inmiddels een hele serie boeken om uit te kiezen. Onze favoriet? Boer Boris wil geen feest!

Voor een klein prijsje geef je een klassiek sprookje in een hip jasje. Deze interactieve boeken vertellen de sprookjes van o.a. Roodkapje, Sneeuwwitje en Doornroosje op een speelse manier.


Een meisje of een jongen?

Weet je al of het jongen of een meisje wordt? Dan is het natuurlijk wel verleidelijk om een cadeau in de kleur roze of blauw te geven, zoals deze houten veterschoen om later het strikken op te oefenen. Een heel origineel cadeau!

Ook verkrijgbaar in babyblauw of babyroze: dit badeendje van Fisher Price. Bovendien weet je met Fisher Price dat je altijd een goed cadeau geeft! Geen speelgoed, wel praktisch en te schattig: Bumba babysokken, ook weer verkrijgbaar in roze en blauw. We hopen je leuke ideeën en inspiratie gegeven te hebben! Veel plezier met het verrassen van de aanstaande mama.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten