Pagina's

dinsdag 12 maart 2019

Voor de tandartspraktijk: uitdeelcadeautjes en poetsdieren

Cadeautje na tandartsbezoek

De meeste kinderen gaan niet voor hun lol naar de tandarts. Maar, een gezond gebit is erg belangrijk en een bezoekje aan de tandarts dus ook. Hoe maak je een tandartsbezoek leuker voor een kind? Dat is een inkopper natuurlijk: met een cadeautje of klein speelgoedje na de controle. Kan een tandartspraktijk eigenlijk wel zonder uitdeelcadeautjes?

Zoekt u leuke, kleine cadeaus voor uw tandartspraktijk? Onze webshop staat er vol mee. We helpen u graag kiezen: in dit blog leest u de leukste uitdeelcadeaus voor tandartsen.



Cadeau thema tandarts / tanden

De eerste keer in de stoel van de tandarts is best spannend. Deze vrolijke poetstimer is een leuk cadeau voor kinderen die voor de eerste keer hun tanden laten controleren. Ook deze sleutelhangers "Healthy Teeth" vallen ongetwijfeld in de smaak. Of, voor de kinderen die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het gezond houden van hun gebit, een heel praktisch cadeau: een sleutelhanger met flosdraad! 

Is de kleine patiënt zijn of haar gebit aan het wisselen? Deze sleutelhanger met kiesdoosje of een van deze tandendoosjes is een perfect cadeau!


Altijd-goed-cadeaus

Het uitkiezen is vaak het grootste gedeelte van de pret. Dus een grote bak vol verschillende uitdeelcadeaus is echt een aanrader. Vul uw voorraad met altijd-goed-cadeautjes, zoals:


Poetsdieren

Heeft u al een poetsdier in uw praktijk? Poetsdieren of poetspoppen hebben een natuurgetrouw menselijk gebit en ideaal om een speciale behandeling uit te leggen aan uw kind of een poetsinstructie te geven. Deze poetsdieren zijn zo leuk, dat ze de aandacht vast houden en tegelijkertijd afleiden van een (soms) spannende behandeling. U kunt o.a. flossen, er brackets op plaatsen en nog veel meer.

U vindt de leukste poetsdieren, o.a. de eenhoorn en de bruine beer, in onze webshop - bekijk ze hier. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten