Pagina's

dinsdag 5 maart 2019

Leuke paarden knutselsets

Paarden knutselen 

Van wc-rolletjes tot kurken en van grote kartonnen dozen... je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er paarden mee knutselen. Ben jij door je paarden-knutsel-ideeën heen? Dan ben je op de juiste plek voor nieuwe inspiratie.

Borduren, dat doen kinderen meestal niet zo vaak. Daarom valt deze Paard Borduurset erg goed in de smaak bij kinderen van 6 jaar of ouder. Een leuke nieuwe knutseluitdaging! Deze set is ook erg leuk om cadeau te geven voor een kinderfeestje.




Met decopatch paarden versieren

Lekker knutselen met vriendjes en vriendinnen doe je met decopatch. Decopatch is een knutselactiviteit waarmee je diverse materialen kunt decoreren, zoals hout en papier mache.

Dit decopatch paarden pakket is geweldig voor de paardenliefhebbers. Je bent er uren zoet mee en kunt de mooiste creaties maken. En waarom stoppen bij maar 1 paard? Bestel voldoende paardenfiguurtjes, zodat de kinderen een prachtige collectie knutselpaarden kunnen maken. Leuk weetje: deze paarden van papier mache zijn handgemaakt!


Houten paarden memohouders

Hout is een hartstikke leuk knutselmateriaal. Ben je zelf (heel) handig met de figuurzaag? Dan kun je zelf eens proberen, samen met je kind (afhankelijk van de leeftijd natuurlijk), om paardenfiguurtjes te zagen. Wil je deze stap liever overslaan?

Haal dan deze houten memohouders in huis en zorg dat je voldoende verf en stiften hebt, zodat de kids de paardjes (en andere boerderijfiguren) mooi kunnen versieren. Op zoek naar een klein knutselcadeautje, bijvoorbeeld na afloop van een paarden-kinderfeestje? Dan is dit stickervel precies wat je zoekt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten