Pagina's

dinsdag 28 mei 2019

Regenboogtraktaties: tips en ideeën

Trakteren in de kleuren van de regenboog

Wil jij traktaties maken in het regenboog thema voor je zoon of dochter? Hartstikke leuk idee! Een regenboogtraktatie is mooi, vrolijk en natuurlijk lekker. Je kunt ook heel gemakkelijk gezonde traktaties in dit thema maken. Kortom, veel te kiezen!

We helpen je graag met tips voor leuke en originele regenboogtraktaties. Ga je voor gezond? Maak dan fruitspiesen met fruit in de kleuren van de regenboog: aardbei - oranje meloen - ananas - witte druif - blauwe bes - blauwe (paarse) druif. Of maak een variatie met groenten erbij: een rode tomaat, een oranje wortel en een groene komkommer.



Lekker snoepen!

Mag er gesnoept worden? Dan kun je met het regenboogthema alle kanten op, bijvoorbeeld:
  • Cupcake met blauwe icing (lucht) en een zure mat als regenboog
  • Snel klaar met deze regenboog-zuurstokje. Bind er een strikje om met de naam en leeftijd van de jarige en je hebt een leuke, gemakkelijke traktatie.
  • Even wat werk maar dan heb je ook wat: een grote regenboog vis! Bak een cake in de vorm van een vis (een ronde cake + een partje voor de staart) en gebruik smarties voor de schubben - natuurlijk wel in de kleuren van de regenboog.
  • Regenboog-popcorn! We kwamen deze leuk tip tegen op het blog van Pauline's keuken


Uitdeelcadeautjes regenboog

Trakteren op iets lekkers is leuk, maar een klein cadeautje is misschien nog wel leuker?! Het is in ieder geval de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een gezonde traktatie en je jouw kind niet blij maakt met fruit of groente-snacks.

In het regenboog thema is dit mooie vulpotlood een originele traktatie. Of wat dacht je van Rainbow rope? Een touw in de kleuren van de regenboog waar je allerlei figuren van kunt maken! Een traktatie waar kinderen veel plezier aan beleven.



Regenboog = eenhoorn

Zeg je 'regenboog', dan zeg je automatisch 'eenhoorn'. Dus deze eenhoorn-regenboog-snoeptaart past helemaal in het thema. Of gebruik deze eenhoorn bekers met regenboog of uitdeelzakjes om de traktatie in te presenteren. Leuk en lekker snel klaar!

Meer inspiratie? Bekijk deze eenhoorn traktaties eens!

Wil je ook het kinderfeestje in het regenboogthema organiseren? Met deze tips maak je er een onvergetelijk dag van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten