Pagina's

dinsdag 22 oktober 2019

10x leuke Prinsessentraktaties (ook Disney)

Prinsessen traktatie uitdelen? Leuke ideeën!

Met een prinsessentraktatie maak jij je dochter altijd blij! Of je nu trakteert op school, op de kinderopvang, tijdens het kinderfeestje of op de sportclub. Daarom zetten wij een 10 leuke prinsessentraktaties voor je op een rij: van gemakkelijk en gezond tot origineel en lekker snoepen. Welke kies jij?

En, oh ja, gemakkelijk en snoepen is ook een combinatie. Met deze mooie Snoeptaart Prinses mét kroontje trakteer je 30 kids op een lekker snoepje en je bespaart jezelf veel tijd.



Wat vind je van deze prinsessentraktaties?


  • Traktatiebox Prinses met 25 kleine snoepzakjes
  • Creatief met twee bolletjes spek (gezicht en lijfje), een roze zure mat of roze snoepslierten (haren) en een cupcake papiertje. Stapel ze op elkaar en knutsel een kroontje voor de top. Een zelfgemaakte snoepprinses!
  • Zelf koekjes bakken in de vorm van een kroontje. Decoreer met snoepparels!
Doe eens iets anders en deel een klein cadeautje uit:



Traktatie Disney Princes

Is jouw dochter helemaal fan van de Disney prinsessen? Geef de traktatie dan een speciaal Disney tintje zoals:

  • Cupcakes in verschillende kleuren op z'n kop met een afbeelding van de Disney Prinsessen erop (uitprinten en op een prikker erin steken)
  • Een gezonde traktatie van mandarijnen: maak Cinderella's pompoenen van een gepelde mandarijn en een stukje bleekselderij. Serveer op een Disney Princess servetje.
  • Vul deze echte Disney prinsessenbeker met druiven, popcorn, snoeptomaatjes, of iets anders. De kinderen kunnen de beker mee naar huis nemen!
Organiseer je het kinderfeestje in het prinsessenthema? Lees deze tips voor een Disney Prinsessenfeest.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten