Pagina's

dinsdag 15 oktober 2019

Beauty kinderfeestje organiseren

Lekker tutten en verwennen!

Lippenstift, oogschaduw, nagellak... je ziet het misschien nog liever niet bij je "kleine" meid, maar ze worden snel groot! Dus houdt jouw dochter wel van wat uitproberen met make-up en volgt ze alles van NikkieTutorials? Dan maak je haar en haar vriendinnen heel blij met een Beauty kinderfeestje.

Organiseer het kinderfeestje bij jouw thuis, zodat je zelf precies in de hand hebt welke beauty-activiteiten je gaat doen. Wat heb je in ieder geval nodig? Versiering in het beauty thema! Deze mooie letterslinger en dit beauty tafelkleed mogen niet ontbreken. Met deze prachtige uitnodiging kunnen de gasten uitgenodigd worden!




Activiteiten voor een Beauty feestje

Wat ga je doen op je beauty party? Dat is voor een deel afhankelijk van de leeftijden van de meiden, want het is ook een leuk thema voor oudere meiden (tieners): dan is hartstikke leuk om een video van NikkieTutorials na te maken - dan heb je wel veel make-up nodig. Of, je maakt samen een eigen make-up video, een hartstikke leuke herinnering voor later!

Leuke activiteiten voor alle leeftijden:
  • Gezichtsmaskers, natuurlijk inclusief komkommers op de ogen. 
  • Nagels lakken, zorg voor allerlei leuke kleurtjes en maak de mooiste nagels.
  • Zelf je t-shirt ontwerpen. Maak van een blanco t-shirt, een schaar en textielstiften je eigen design shirt.
  • Fotoshoot!


Tip: Jill en knutselen

Kijkt je dochter graag naar het tv-programma Jill? In haar programma deelt Jill Schimhofer de leukste DIY-tips op het gebied van mode en beauty. Goed ter inspiratie en leuk om een creatieve knutselactiviteit van Jill op je beauty feestje te doen, zoals deze kroontjes versieren.

Ook leuk om te knutselen: een handspiegel decoreren of een etui (handig voor potloden en stiften, maar ook voor beauty spullen).



Eten, drinken en snoepjes

Een beetje verwennerij hoort erbij tijdens een beauty feestje. Leg de gasten in de watten met lekkers, maar verras ze ook met een gezonde groene smoothie - dat past helemaal in het thema. Vergeet de rietjes niet, zoals deze mooie rietjes van Jill.

Serveer chips of popcorn in deze beauty bekers als de meiden aan het relaxen zijn tijdens een beauty behandeling. Snoep lippenstift en een snoep ketting passen goed in het thema en zijn leuk om mee te geven in een feestzakje na afloop van het feestje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten