Pagina's

dinsdag 11 september 2018

De leukste Frozen traktaties!

Trakteren op school

Ben jij je hersenen aan het kraken over een leuke traktatie voor jouw dochter op school? Grote kans dat je duidelijke instructies hebt meegekregen: "Mam, ik wil een Frozen traktatie!"

De film Frozen, de poppetjes en de verkleedjurken om mee te spelen blijven razend populair. Een Frozen traktatie is dus gegarandeerd een succes. Wil je zelf een Frozen traktatie maken of koop je liever een kant-en-klare Frozen traktatie? En moet het gezond of ga je voor iets lekkers om te snoepen? Wij geven je graag voor alle opties leuke en originele tips en ideeën.


Wauw, een Frozen snoeptaart!

Wil je het jezelf niet te moeilijk maken? Koop dan een kant-en-klare Frozen traktatie, zoals deze prachtige Frozen snoeptaart. Met deze snoeptaart kun je 30 kinderen trakteren, perfect dus als traktatie op school of de sportclub. Het misstaat ook niet op de feesttafel van een Frozen kinderfeestje. Voor de jarige zit er bovenop de taart een mega Frozen lolly!

Kortom, een geweldige traktatie voor Frozen fans en je hoeft er zelf helemaal niets aan te doen. Ideaal, toch?



Gezonde Frozen traktaties

Wil je liever gezond trakteren in het Frozen thema? Dat is ook geen enkel probleem. Je kunt bijvoorbeeld zelf Frozen-fruit-prikkers maken door plaatjes van Elsa, Anna, Olav en Sven op een saté-prikker te bevestigen. Of nog gemakkelijker: vul een Frozen beker of feestzakje met fruit of lekkere snackgroenten zoals tomaatjes, radijsjes, paprika of komkommer.

Of trakteer op een klein Frozen-cadeautje. Zo hoef je je geen zorgen te maken of kinderen je traktatie wel lekker vinden. Met zo'n Frozen bal of een mooi potlood heb je gegarandeerd blije gezichten! Hang er wel even een kaartje aan met de naam van de jarige.


Frozen traktatie zelf maken

Neem Olaf als inspiratie als je zelf een traktatie wilt maken. Maak dit grappige karakter uit de film na door twee witte spekbollen op een kleine chocolade muffin of een stukje peperkoek te prikken. Het hoofd print je uit en zet je er bovenop. Gebruik zoute sticks voor de armen. Super leuk! Een iets gezondere variant: pak een mandarijn in in wit papier en gebruik dat als lijfje voor Olaf.

Voor extra Frozen-effect presenteer je je zelfgemaakte traktatie natuurlijk op een Frozen servetje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten