Pagina's

dinsdag 21 april 2015

Frozen Kinderfeest


Een Frozen party!

Is je dochter tussen de 5 en 8 jaar oud? Dan is de kans best groot dat je weinig te kiezen hebt en dat jouw prinses bepaalt: haar feest wordt een Frozen feest. Dus, zoals beloofd, helpen we je deze week graag op weg met tips en ideeën voor een kinderfeest in Frozen stijl.

Je kunt het zo uitgebreid mogelijk maken als je zelf wilt. Het is een romantisch, maar ook spannend thema, waarbij je in kunt spelen op de verhaallijn en bijvoorbeeld een speurtocht kunt opzetten. Met een mysterieuze brief van Olaf zet je de kids op het spoor! Leuk om te doen als het mooi weer is om buiten te zijn.


Frozen feest: keep it simple

Een geslaagd Frozen feest hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Meiden van deze leeftijd maak je net zo blij met simpele activiteiten, die goed bij dit thema passen. Wat wel erg belangrijk is, is de juiste sfeer. Maak indruk met de aankleding van de feestruimte! Met een Frozen vlaggenlijn en een Frozen tafelkleed leg je de basis.

Wil je nog iets extra speciaals? Maak een Frozen prinsessenhoekje! Leg een stapel kussens in een hoek, in de kleuren wit, roze en blauw, en hang deze prachtige Frozen klamboe eroverheen. Een heerlijk plekje voor je dochter om haar cadeautjes uit te pakken!


Frozen activiteiten

Het feest kan beginnen. De meiden zijn binnen en helemaal in Frozen stemming. Het is leuk om ze allemaal als winterprinsesjes te schminken met deze kinderschmink van Snazaroo. De jarige prinses valt natuurlijk extra op in een echte Elsa of Anna verkleedjurk.

Leuk en lekker: cupcakes versieren! Maak vantevoren voldoende cupcakes en zorg voor passende decoratie. Blauw wit en roze glazuur, pareltjes en vruchtenhagel zijn perfecte elementen om de cupcakes in Frozen stijl te versieren. Serveer op een Frozen bordje!


Frozen goodie bag

En dan de goodie bag. Wellicht ons favoriete onderdeel van het Frozen feest, want er is zoveel leuks om als herinnering mee naar huis te geven! Pennen en kleurpotloden van Frozen, die passen perfect in de het Frozen feestzakje. En wat dacht je van deze Frozen soft-air ballen? Speelplezier gegarandeerd.

Kinderen zijn gek op verrassingen, dus zo'n Frozen verrassingsei in je Frozen goodiebag waarderen ze vast en zeker!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten