Pagina's

dinsdag 13 november 2018

Star Wars traktaties en versiering

Star Wars is cool

Soms kan het lastig zijn om een thema voor een kinderfeestje te vinden voor wat oudere kinderen. Heel veel thema's zijn niet 'cool' genoeg of al vaker geweest. Dat probleem heb je niet met het thema Star Wars! Een geweldig stoer en avontuurlijk thema om de verjaardag van je zoon of dochter in te vieren.

Wat heb je nodig voor een onvergetelijk Star Wars kinderfeestje? Leuke spelletjes en activiteiten natuurlijk, maar een verjaardag in het Star Wars thema is niet compleet zonder gave versiering en decoratie.



Star Wars versiering

Het is feest, dus hang de slingers maar op. Deze Star Wars slingers welteverstaan! Zorg voor een Star Wars tafel, waar de kinderen geheel in stijl kunnen eten, drinken en feestvieren. Met dit Star Wars tafelkleed, Star Wars bekers, borden en servetten gaat dat zeker lukken.

Wil je nog een persoonlijk tintje toevoegen aan de decoratie? Vraag aan de ouders van de gasten of ze van tevoren een foto van hun kind willen doorsturen waar het gezicht goed opstaat. Maak vervolgens voor elk kind een eigen Star Wars kleurplaat met hun foto op Star Wars karakter. Tip: maak het op wat dik papier, knip het figuurtje uit en maak van een saté prikker een lichtzwaard met een aluminium folie handvat en fruit: druiven, frambozen en aardbeien zijn ideaal hiervoor. Een leuke aankleding en traktatie in één!

Star Wars traktaties

Wat zijn nog meer leuke Star Wars traktaties voor op het kinderfeestje? Of misschien zoek je ook nog een traktatie om uit te delen op school? Onze tips:

  • Teken Stormtrooper-gezichtjes op marshmellows. Je kunt ze presenteren op een lollystokje op plak ze op een cupcake.
  • Ideaal om uit te delen op school, want lekker snel klaar: vul Star Wars bekers met fruit, popcorn of chipjes.
  • Zelf snoep- of feestzakjes maken met een Star Wars feestzakje. 
  • Is het zomer? Trakteer dan op ijsjes, en wel waterijs-lollypops. De meest simpele ijsjes, maar door er een handvat om te maken (van folie of papier) maak je er een cool lichtzwaard van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten