Pagina's

dinsdag 17 januari 2017

Een Star Wars party!

Star Wars kinderfeest organiseren

Is jouw zoon of dochter helemaal fan van Star Wars en weet jij er eigenlijk niet zoveel van? Hoe organiseer je dan een onvergetelijk Star Wars kinderfeest? Met onze tips en ideeën voor decoratie, spelletjes en traktaties gaat het je lukken. May the force be with you!

Een goed Star Wars feest begint met een passende uitnodiging. Je kunt jezelf uitdagen door voor elk kind een light saber te maken van een keukenrol en glitterpapier met daaraan een kaartje (of extra leuk: VIP-pass in plastic houder) of je houdt het simpel, maar wel super cool, met deze kant-en-klare Star Wars uitnodigingenHuiskamer wordt Star Wars Galaxy

De uitnodigingen zijn de deur uit, de volgende stap is de feestversiering. Hoe creëer je een heuse Star Wars wereld? Met onze Star Wars feestlijn gaat dat beslist lukken, onmisbaar voor een Star Wars feest: een vlaggenlijn met de favoriete Star Wars figuren, een tafelkleed en natuurlijk eet- en drinkgerei in het Star Wars thema.

Met ballonnen in zwart, oranje en blauw is je aankleding compleet. Of teken Star Wars maskers op witte ballonnen. Misschien kun je nog ergens aan een Star Wars vlag komen? Hang deze aan de voordeur, zodat iedereen weet: hier is het Star Wars feestje!Star Wars spelletjes

Maak van de hal, keuken of kleine kamer een gevaarlijke laserroom! Met brede linten maak je laserstralen, de opdracht voor de kids is natuurlijk om van de ene kant naar de andere te komen. Lekker kruipen en klauteren. Volgende opdracht: snowtroopers verslaan! Maak bijvoorbeeld witte blikken die omvergeworpen moeten worden of witte kegels in een bowlingspel. Of witte ballonnen trappen!

Het feest is natuurlijk niet compleet zonder film kijken. Zet aan het einde van het feestje de favoriete Star Wars film op van de jarige job. Een heerlijk relax-momentje voor de kids (en de ouders :)). Serveer popcorn of chips in Star Wars bekers of een lekkere cupcake in een stoer Star Wars servetje.


Traktaties en uitdeelcadeautje

Wil je de kids tussendoor iets gezonds aanbieden? Leg een schaal vol druiven in de vorm van Yoda's gezicht, met twee marshmellows en blauwe bessen maak je de de ogen. Staat ook erg leuk op een Star Wars tafel! Met druiven, frambozen, bessen aan een prikker en een handvat van aluminiumfolie maak je ook coole light sabers. Niet gezond, wel een andere variant op de zwaarden: doop zoute sticks in gekleurde fondant.

Wil je de gasten nog een cadeautje meegeven? Vul dit Star Wars feestzakje met wat lekkers en een leuke gadget. Geen opmerkingen:

Een reactie posten