Pagina's

dinsdag 20 november 2018

Kinderfeestje in safari stijl!

Kinderfeestje met Safari thema

Welkom in de jungle! Met het Safari thema verras je de kinderen met een avontuurlijk kinderfeestje, waar natuurlijk de wilde dieren centraal staan. En geen nood, je hoeft hiervoor niet een ritje te maken naar de Beekse bergen of een andere dierentuin.

Wil jij een super leuk Safari kinderfeestje organiseren, maar wel gewoon bij je thuis? Geen probleem. Wij helpen je met tips en ideeën, dus zet je safari-hoed op en ga aan de slag met de voorbereidingen.



Safari versiering

Hoe maak je van je huiskamer of van de feestruimte een jungle? Met deze mooie Monkey ballonnen maak je alvast een goede start. Zorg verder voor veel groen! Van groen crêpepapier maak je zelf sfeervolle slingers. Knip ze in, zodat het jungle bladeren lijken. Heb je nog knuffels of dierenmaskers? Gebruik ze voor de decoratie!

Versiering voor de gasten zelf én een leuke activiteit om het feestje mee te starten: dierenbrillen decoreren. Deze safari kronen om in te kleuren zijn ook erg leuk. Haal de kleurpotloden, stiften en de verf maar uit de kast! En vergeet de schmink niet en tover de kinderen in tot hun favoriete dier uit de jungle.


Spelletjes en activiteiten

Om al die wilde dieren te spotten hebben de kids natuurlijk verrekijkers nodig. Die kun je kopen, maar... veel leuker, ook zelf maken. Het enige wat je nodig hebt zijn lege wc-rollen, koord en papier met prints om te decoreren, bijvoorbeeld Decopatch-papier. Haal ook glitters en plaksteentjes in huis om de mooiste verrekijkers te maken. Heb je echte knutselfans in huis? Ga dan ook safari-sleutelhangers decoreren.

Wat weten de kids eigenlijk van de jungle? Met dit gave Safari kwartet leren ze allemaal leuke weetjes over de jungle.

Tijd voor iets actiefs! Een kokosnotenrace is grappig om te doen, waarbij twee kinderen met een kokosnoot (een ballon met bruin papier) tussen de buiken naar de overkant moeten lopen. Wie is het snelst? Meer tips voor leuke Safari spelletjes? Lees ze hier!


Safari bedankjes

Na afloop van het Safari feestje geef je graag iets mee naar huis. De knutselwerkjes mogen natuurlijk mee en met een leuke goodiebag maak je het feest helemaal compleet. Tip: je kunt een zakje gebruiken om de spulletjes in te doen, maar deze Safari box is natuurlijk wel extra cool. Iets lekkers, een speelgoed-dier en deze gave puffy stickers mogen niet ontbreken.

Heb je een jongensfeestje? Dan zijn deze Safari autootjes heel cool als bedankje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten