Pagina's

dinsdag 6 november 2018

Aftellen naar Sinterklaas

Sinterklaas Aftelkalender

"Mama, hoeveel nachtjes nog?" In veel huizen is het aftellen naar Sinterklaas al volop aan de gang. Er wordt getekend, geknutseld en er liggen al stapels brieven klaar voor de Sint. En het mag, want de Goedheiligman en de Pieten zijn al op weg naar ons landje. 

Wij hebben een hele leuke tip om het aftellen naar pakjesavond nog leuker te maken, namelijk met deze gratis aftelkalender! Niet alleen leuk, ook lekker overzichtelijk. De kids kunnen zelf zien hoe lang het nog duurt (en het scheelt mama's en papa's heel wat vragen ;)).

Kleuren en knutselen voor de Sint

De aftelkalender laat je natuurlijk door je kinderen op hun allermooist inkleuren. Je kunt 'm ook op dikker papier printen en er een heus kunstwerkje van maken, met verf, glitters, plaksteentjes en andere decoratiematerialen. Kleurpotloden en stiften gaan hard in deze periode, dus heb je nog nieuwe tekenmaterialen nodig? Bestel ze snel en gemakkelijk in onze webshop

Speciaal voor kinderen van 1 tot 4 jaar hebben we My First kleurpotloden van Ses. Hiermee kunnen ook de allerkleinsten goed en veilig hun tekeningen maken!


Boek over Sinterklaas

Bij het aftellen naar pakjesavond hoort een goed Sinterklaas verhaal. Zoek je nog een goed voorleesboek? Voor alle leeftijden hebben we een leuk Sinterklaas boek:
We wensen jou en je kinderen heel veel aftelplezier! En alvast een geweldige pakjesavond. Tips voor leuke schoencadeautjes lees je hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten