Pagina's

woensdag 23 juli 2014

T-shirt kleuren tijdens een kinderfeestje

Creatief verjaardagsfeestje

Zoek je nog een superleuke activiteit voor een creatief kinderfeestje? Laat de kinderen dan een tasje, etui, rugzak, petje of een t-shirt zelf inkleuren. Zowel meisjes als jongens vinden het fantastisch om hun eigen shirt of pet mooi in te kleuren en daarna te mogen dragen.

Het is hartstikke gezellig als ze met z'n allen in opperste concentratie zitten te kleuren. Een heerlijk rustmoment tijdens een drukke dag. Voor henzelf en voor de ouders natuurlijk! En het is zó leuk om te zien hoe enthousiast en trots ze zijn op hun zelfgekleurde t-shirt.

Kleur je t-shirt of tas

In onze webshop zijn de inkleurbare t-shirts in verschillende kindermaten verkrijgbaar. En… met verschillende opdrukken, zodat je een opdruk kunt kiezen die past bij het thema van het feestje. Zo zijn er bijvoorbeeld t-shirts met een voetballer, vlinder, piraat of een goede fee.

Erg grappig zijn ook de inkleurbare tasjes, die goed passen bij populaire verjaardagsthema's met opdrukken als prinsessen, piraten, race-cars, vlinders en andere dieren. En vergeet de stoere petjes niet! Die zijn erg populair bij de jongens!

Gaan we de shirts kleuren of versieren?


Kies voor een peuter-verjaardagsfeestje inkleurbare shirts of tasjes met een opdruk. Peuters vermaken zich hartstikke goed als ze deze voorgedrukte prints kunnen inkleuren met textiel-kleurstiften.

Oudere kinderen willen het liefst ook hun eigen creativiteit en fantasie de vrije loop te laten. En dat kunnen ze perfect als je hen een blanco tas, etui of t-shirt laat versieren met allerlei bling bling. Zoals strass-steentjes. Of laat hen figuurtjes knippen uit hippe glittersheets, die je later op het textiel kunt strijken.

Hopelijk hebben we je weer weten te inspireren met een superleuke activiteit voor een kinderfeestje! Heb jij nog ideeën voor creatieve activiteiten? Plaats vooral een reactie en deel je ideeën met ons!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten