Pagina's

dinsdag 4 juli 2017

Freek Vonk kinderfeestje

Een avontuurlijk kinderfeest!

Freek Vonk is de held van veel kinderen. Wil jouw stoere zoon of dochter ook zo graag op avontuur in de wildernis, zoals Freek Vonk? Dan heb je een geweldig thema voor een kinderfeestje te pakken. Een Freek Vonk feestje is ideaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Decoreer de feestruimte in stijl met groene en gele ballonnen en slingers in camouflage kleuren of jungle stijl. Deze jungle-snoepdoos staat erg leuk op de feesttafel en heb je papieren bekertjes? Plak er wilde dieren stickers op en ze zijn helemaal in stijl!
Speuren net als Freek Vonk

Geef de kids een echt Freek Vonk gevoel, door ze te schminken in camouflage kleuren of als hun favoriete wilde dier of reptiel. Iedereen klaar? Dan kan de speurtocht beginnen.

Ben je in de gelegenheid om naar het bos te gaan? Zeker doen! Geef de kinderen een sporenkaart mee en de opdracht om deze te vinden in het bos. Kies vantevoren een observatieplek waar de kids in camouflagemodus dieren kunnen spotten (eekhoorns, konijnen, verschillende soorten vogels), met verrekijker is het extra leuk!

Een speurtocht thuis kan ook. Leid de speurtocht in met een opdracht, geschreven door Freek Vonk zelf: 'De reptielen zijn ontsnapt uit de dierentuin, help je mij deze vinden?' Zet een route uit en verstop deze kleine reptielen onderweg.


Spelletjes, met haaien?

De beruchte haaienbeet van Freek Vonk staat nog vers in het geheugen. Laten we die maar niet nadoen! Een spel met een knipoog naar het incident is wel leuk, en dat kan met dit grappige haaien-vangspel. Geef elk kind een spel (leuk als uitdeelcadeautje om mee te geven na afloop) of laat er twee rouleren, zodat iedereen om de beurt het spelletje mag doen.

Zoek je een rustige activiteit? Zorg dan dat je het Wild Life kwartetspel in huis haalt; als de kids klaar zijn met spelen weten ze (bijna) net zoveel als Freek Vonk over wilde dieren!

Als bedankje voor de gasten is dit stickervel of een wilde dieren notitieblokje erg leuk voor in een uitdeelzakje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten