Pagina's

dinsdag 7 augustus 2018

Help, ik zoek iets leuks om te doen met de kids!

Vakantietijd

De zomervakantie is in volle gang! Misschien heb je nog een vakantie in het vooruitzicht of.. misschien niet. Heb je kinderen? Maak het dan thuis leuk met spelletjes en creatieve activiteiten, want als vriendjes op vakantie zijn, vervelen de kids zich al snel.

Verzin dus iets leuks om te doen, samen met de kinderen. Dit kan een dagje weg zijn, naar een pretpark of speeltuin, maar ook thuis is er genoeg te verzinnen. Houden jouw kinderen van tekenen, schilderen en knutselen? Dan hebben we een paar leuke, low-budget ideeën om te doen.


Iets leuks om te knutselen

Met een leuke knutselactiviteit ben je al snel een aantal uren zoet. Zeker met zo'n gaaf Decopatch pakket! Decoreer je favoriete dier of maak een complete dierentuin en kies ze allemaal.

Heb je een stoere timmerman in huis? Dan is deze timmerset van SES, met o.a. spijkers, lijm en een hamer, een geweldig cadeau.

SES heeft nog veel meer leuke knutselsetjes, zoals ballonnen modelleren. Super gaaf om, net als goochelaars, een hond te maken van een ballon! Voor meiden is er nog veel meer om uit te kiezen. Wat dacht je van zelf zeepjes maken, borduren of sieraden maken?


Knutselen in de zomer

Typische knutselactiviteiten in de zomer zijn bootjes maken en dan natuurlijk laten varen, in een zwembad of een meertje in de buurt of zandkastelen bouwen. En daarvoor hoef je niet naar het strand! Met Super Sand bouw je ook thuis (zelfs binnen) de mooiste zandkastelen en andere creaties.

Waterballonnen zijn ook altijd leuk, maar die restjes vind je nog dagen overal terug. Een leuke variatie is om zelf waterbommen te knutselen van sponsjes en sponsdoekjes.


Iets leuks om te schilderen of tekenen

Knutselen en schilderen tegelijk doe je met dit setje van houten plaatjes waar je zelf een vogelhuisje van kunt maken. Ook geschikt voor jonge kinderen, want er komen geen hamers, spijkers of lijm aan te pas. Alleen schilderen? Kies dan één van deze leuke houten items of spaarpotten van keramiek om te decoreren.

Ook erg leuk om te doen is je eigen t-shirt kleuren. Je kunt kiezen uit een t-shirt met print om in te kleuren of een blanco t-shirt voor creatieve designers! Vergeet niet om je voorraad teken- en schilderspullen aan te vullen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten