Pagina's

dinsdag 28 maart 2017

Speelgoed voor een grabbelton


Origineel uitdelen

Zoek jij een leuke manier om te trakteren op school? Maak eens een grabbelton! Vul deze met kleine uitdeelcadeautjes of snoep en je hebt een originele manier om uit te delen. Kinderen vinden grabbelen hartstikke leuk. Daarom is een grabbelton geschikt voor trakteren op school, maar eigenlijk is een grabbelton op élk feest een leuke manier om een bedankje te geven aan de (kleine) gasten.

Maar hoe pak je het aan? Met welke cadeaus vul je een grabbelton? Wij helpen je op weg!


Hoe maak je een grabbelton?

Stap één is de grabbelton zelf. Hoe maak je deze? Het werkt het gemakkelijkst met een kartonnen doos. Afhankelijk van het aantal cadeautjes en het aantal kinderen bepaal je de grootte van de doos. Maak de doos helemaal dicht en maak een rond gat in de bovenkant. Zorg dat de doos er leuk uitziet, ga samen met je kind aan de slag met verschillende decoratiematerialen.

Geen doos voorhanden? Je kunt ook een (was)mand gebruiken en deze inpakken/versieren, alleen is het dan lastiger om er een dichte grabbelton van te maken. En grabbelen zonder dat je iets ziet, is wel een stukje spannender!

Naast de échte vulling (de kleine cadeautjes), is het raadzaam om de grabbelton op te vullen met wat oude kranten, papiersnippers of ander vulsel wat je nog hebt liggen uit ontvangen pakketjes bijvoorbeeld.

Grabbelton cadeautjes

Stap twee zijn de cadeautjes. Wat is leuk speelgoed voor een grabbelton? Omdat het grabbelen zelf al zo leuk en spannend is voor de kids, geeft dat al veel plezier. Een klein cadeautje, bijvoorbeeld een grappig spelletje, juweeltjes voor meiden of stoere auto's voor jongens zijn ideaal.

Tip: heb je specifieke meiden- en jongenscadeaus in de ton? Zorg voor een duidelijk verschil in verpakking, zodat je meteen ziet of de grabbelaar een nieuw cadeautje moet pakken.

Heb je geen zin om zelf al die cadeautjes bij elkaar te zoeken? Je bent in één keer klaar met deze grabbelton-set van 100 items of een wat kleinere cadeau-mix met 14 speelgoedjes (dubbel handig, want al het speelgoed is voor zowel jongens als meiden).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten