Pagina's

woensdag 4 juni 2014

Loom elastiekjes, de nieuwe rage van 2014


Loom armbandjes maken

Je hebt ze vast al gezien: de superleuke armbandjes van Loom elastiekjes in de meest vrolijke kleuren. De elastiekjes worden op een bepaalde manier op een Loom bord geplaatst, waarna je ze met een haaknaald in elkaar vlecht. Dan nog een haakje eraan als sluiting en klaar is je Loom armbandje!

De elastiekjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je er 1001 armbandjes van kunt maken. Begin met een gemakkelijk patroon (op internet vind je veel voorbeelden). Loom is echt verslavend, zeker als je er beter in wordt en moeilijkere patronen kunt maken!

Loom Starterset

Het is handig eerst een Loom Starter Kit te kopen. In zo'n Loom kit vind je niet alleen Loom elastiekjes, maar ook een Loom bord, een haaknaald, sluithaakjes en een beknopte uitleg.

In onze webshop kun je twee Loom startpakketten bestellen:

Loom sleutelhanger figuurtjes

Met de Loom elastiekjes kun je zoveel meer dan alleen maar zelf armbandjes maken. Je kunt er ook leuke sleutelhanger figuurtjes van maken, zoals deze stoere Loom Action Hero sleutelhanger.

In onze webshop vind je het Loom boekje 'Band-it', waarin je verschillende patronen en stap-voor-stap instructies vindt voor het maken van supergave Loom accessoires. Maar je kunt natuurlijk ook op YouTube een heleboel Loom filmpjes vinden met voorbeelden, uitleg en instructies. Of bekijk deze instructievideo's van Rainbow Loom.


Loom elastiekjes kopen

Loom elastiekjes zijn in verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren. De Crazy Loom - Glow in the Dark elastiekjes zijn het populairst. Ze zijn verkrijgbaar in oranje, roze, geel, blauw, groen en lila. Ook zijn er Rainbow Loom Glitter elastiekjes (geel, groen, blauwe, roze en lila). En dan hebben we nog de zogenaamde zebra-elastiekjes in roze-wit, lila-wit, groen-wit, geel-wit, blauw-wit en zwart-wit.

De elastiekjes zijn hartstikke goedkoop: je betaalt slechts € 1,99 voor 200 stuks. Dus voor de prijs hoef je het niet te laten!

Wij wensen je heel veel knutselplezier met deze nieuwe Loom rage!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten