Pagina's

woensdag 11 september 2013

5 goedkope kinderkadootjes onder 5 euro

Het is hartstikke slim en handig om altijd een voorraadje goedkope kinderkadootjes in huis te hebben. Voor als je kind onverwacht voor een verjaardagsfeestje wordt uitgenodigd. Of als klein kadootje voor in de schoen met Sinterklaas. Of als kleinigheidje voor onderweg naar je vakantiebestemming. Een goedkoop kinderkadootje komt altijd goed van pas!

Bekijk daarom snel onze 5 populairste, betaalbare kadootjes voor kinderen (jongens én meisjes). Deze superleuke kadootjes kosten minder dan 5 euro!

1. Playmobil Special Plus

Met deze immens populaire Playmobil figuren kunnen kinderen hun Playmobil verzameling steeds verder uitbreiden.

De Special Plus Playmobil figuren zijn verkrijgbaar in allerlei Playmobil thema's: dierentuin, piraten, boerderij, ridders, dagelijks stadsleven, etc. De krijgers, ridders en piraten zijn het populairst bij de jongens. De meiden worden vooral blij van figuurtjes voor de dierentuin (dierenarts en gorilla of de dierenverzorger) en de manege (meisje met pony)

2. Draken Dartbord

Heel erg leuk om als kleinigheid weg te geven, is dit magnetisch dartbord in de vorm van een felgekleurde draak. Bij het dartbord horen 2 magnetische dartpijltjes. Het is de bedoeling om met de dartpijltjes een zo hoog mogelijke score te behalen.

Kinderen maken met dit dartbord op een veilige en speelse manier kennis met de dartsport. Ze leren zo niet alleen gericht gooien, maar ze oefenen tijdens het darten onbewust ook met hoofdrekenen. Dit is dus niet alleen een leuk, maar ook een leerzaam kado!

3. Versier je eigen etui

Dit is écht een creatief kado, waarmee meisjes van 4 jaar en ouder zich helemaal uit kunnen leven.

Het pakket bestaat uit een fraaie geschenkdoos met een etui van een stoere jeansstof, 2 tubetjes glitterlijm en de nodige pailletjes, kraaltjes en foam stickertjes om de etui mee te versieren. Natuurlijk hoeft het niet bij deze versieringen te blijven. Je zult zien dat ze al snel allerlei spulletjes (zoals oude knopen, lintjes, stukjes kant en bloemetjes) weten te vinden, waarmee ze hun etui nóg uitbundiger versieren. 

4. Op Safari Vingerpopboekjes

Deze hardkartonnen boekjes, met handgemaakte tekeningen, zijn een leuk kadootje voor de allerkleinsten. De teksten blijven gemakkelijk hangen door het gebruik van ritme en klanten. Daardoor kunnen kinderen de verhaaltjes na een paar keer voorlezen gemakkelijk onthouden.

Aan de achterkant kun je je vinger in de stoffen vingerpopjes (in de vorm van een nijlpaard, zebra, aap of krokodil) steken en het dier laten bewegen. Zeker weten dat de ogen van de kids gericht zullen zijn op die vriendelijk en nieuwsgierig om zich heen kijkende dieren!

5. Kikker Junior Kwartet

Een leerzaam kwartetspel met extra grote kaarten voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Met mooie illustraties van Kikker en zijn vriendjes. Met zo'n spelleteje leren kinderen hun geheugen te trainen en om te gaan met verlies en winst!

De kinderen moeten proberen om steeds drie bij elkaar horende kaarten te verzamelen: Wat heeft eend nodig in de winter? Wat krijgt Kikker voor zijn verjaardag? Wat neemt Rat mee op vakantie? Wie aan het eind van het spel de meestje setjes heeft verzameld is de gelukkige winnaar!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten