Pagina's

woensdag 9 oktober 2013

Snoeptaarten om uit te delen

Snoeptaarten zijn een échte trend als het gaat om traktaties voor op school of op sportclubjes. En wij begrijpen wel waarom.

Zo'n vrolijk gekleurde traktatietaart ziet er superfeestelijk uit. Voor elk themafeestje is er wel een passende snoeptaart. Het is een gemakkelijke, kant-en-klare traktatie voor véél kinderen. En... die mierzoete, maar overheerlijke snoepjes vallen bij de meeste kinderen meteen in de smaak.


Snoeptraktatie voor de hele klas

Een verjaardag is een bijzondere dag en daar hoort een lekkere traktatie bij. De meeste kinderen zijn dol op zoet. Dus zo'n overheerlijke snoeptaart valt bij iedereen in de smaak.

De snoeptaarten bevatten lekkere traktaties voor 16, 20, 25, 30 of 35 personen. Heel geschikt dus om uit te delen in de klas, op kinderclubjes of tijdens het kinderfeestje.

Snoeptaarten voor meisjes

De jonge meiden kiezen vaak voor de snoeptaarten met roze spekjes én een glinsterende tiara bovenop. Die tiara is natuurlijk voor de jarige prinses!

Ook de snoeptaarten die bestaan uit allerlei kleine 'petit fours' -snoeptaartjes zijn erg gewild bij de dames. En zeer geschikt voor bij een high tea verjaardagspartijtje. De disco snoeptaart in vrolijke kleuren is erg populair bij de wat oudere meiden.


Snoeptaarten voor jongens

Bij de jongens zijn de 'stoere' snoeptaarten erg populair. Denk aan snoeptaarten met haaiensnoepjes en een angstaanjagende piraat bovenop. Of de ridder-traktatietaarten met mini-zwaarden en een stoere ridder-figuur.

Maar ook de voetbal-snoeptaarten doen het goed bij de jongens. Natuurlijk in de kleuren van hun favoriete voetbalclub.

Je kunt alle snoep-traktatietaarten op onze website bekijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten