Pagina's

dinsdag 7 januari 2020

Trakteren op school

Ik ben jarig en ik trakteer op...

Kinderen vinden het heerlijk om hun klasgenootjes te trakteren. Met een verjaardag. Of als er een broertje of zusje geboren is. Bij een afscheid of aan het einde van het schooljaar. Het lijkt wel alsof het elke dag feest is! Houd daar dus rekening mee.

Als de kinderen elke week zo'n verrukkelijke snoeptaart als traktatie krijgen, wordt het wel wat veel. Voor een geslaagde traktatie is dat ook helemaal niet nodig. Kinderen vinden het vaak nog veel leuker om een klein speeltje te krijgen. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Kijk maar eens naar deze voorbeelden...

Sleutelhanger als traktatie

Leuke sleutelhangers heb je al vanaf € 0,30 per stuk. Ze zijn er in alle soorten en maten. Voor de voetbalfans een sleutelhanger met een voetbal of voetbalschoen. Zo'n sleutelhanger met wereldbol doet het op school natuurlijk ook erg goed.

De sleutelhangers met all-star gympen zijn erg populair, omdat zowel jongens als meisjes ze leuk vinden. Zoek je écht iets voor jongens, kies dan de haaien- of piratenschip sleutelhangers. Meiden houden van dolfijntjes, teenslippertjes of de eenhoorn sleutelhangers mét spiegeltje!

Trakteer eens op een stuiterbal

Iedereen heeft er vroeger wel eens mee gespeeld: stuiterballen! En zo'n mooie, gekleurde stuiterbal is nog steeds een absolute topper bij kinderen. Urenlang kunnen ze er mee stuiteren en spelen.

Uiteraard heb je ook in stuiterballen volop keuze: harde of zachte, grote of kleine stuiterballen. Razendpopulair zijn de eenhoorn stuiterballen of die met lieveheersbeestjes. Er zijn stuiterballen met vrolijke smileys of angstaanjagende 'oogballen' of onderwaterdieren. Voor elk wat wils.
https://www.kidsfeestje.nl/traktaties/uitdeelcadeautjes/boekjes/

Vrolijke notitieboekjes om uit te delen

Heel verantwoord voor een traktatie op school zijn: notitieboekjes. Altijd handig om iets in op te schrijven. En met wat potloodjes of vlakgommen erbij kun je er een leuk traktatie pakketje maken!

Deze kleine schrijfblokjes zijn verkrijgbaar in allerlei leuke thema's en vormen. Met of zonder glitters. Zo zijn er de cupcake- en eenhoorn boekjes voor jarige dames. Jongens zijn dol op de jungle schrijfblokjes. En de notitieboekjes met Smileys en Funny Faces zijn leuk voor jongens én meisjes!

Grabbelton met traktaties

Je kunt ook een mooie grabbelton maken met daarin allerlei verschillende presentjes. Maak zelf een grabbelton van een doos of emmer, die je op een leuke manier versiert. Vul de grabbelton met gekleurde papiersnippers en verstop de cadeautjes er tussen. De kinderen moeten op de tast op zoek naar een cadeautje. Zo blijft hun traktatie een leuke verrassing!

In onze webshop vind je zóóó ontzettend veel bijzondere traktaties, té veel om hier allemaal op te noemen. Neem zelf maar eens een kijkje. Zeker weten dat je er een geschikte traktatie vindt.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten