Pagina's

woensdag 22 januari 2014

Trakteren op school

http://www.kidsfeestje.nl/traktaties/ff_239_snoep-uitdeeltaarten_1.html
Kinderen vinden het heerlijk om hun klasgenootjes te trakteren. Met een verjaardag. Of als er een broertje of zusje geboren is. Bij een afscheid of aan het einde van het schooljaar. Het lijkt wel alsof het elke dag feest is! Houd daar dus rekening mee.

Als de kinderen elke week zo'n verrukkelijke snoeptaart als traktatie krijgen, wordt het wel wat veel. Voor een geslaagde traktatie is dat ook helemaal niet nodig. Kinderen vinden het vaak nog veel leuker om een klein speeltje te krijgen. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Kijk maar eens naar deze voorbeelden...

http://www.kidsfeestje.nl/traktaties/ff_24_sleutelhangers_1.html?Page=1

Sleutelhanger als traktatie

Leuke sleutelhangers heb je al vanaf € 0,25. Ze zijn er in alle soorten en maten. Voor de voetbalfans een sleutelhanger met een voetbal of voetbalschoen. Zo'n sleutelhanger met een wereldbol doet het op school natuurlijk ook erg goed.

De sleutelhangers met all-star gympen zijn erg populair, omdat zowel jongens als meisjes ze leuk vinden. Zoek je écht iets voor jongens, kies dan de auto's of piraten. Meiden houden van de glitter dolfijntjes, teenslippertjes of de schoenen met hoge hakken!

http://www.kidsfeestje.nl/traktaties/ff_214_stuiterballen_1.html

Trakteer eens op een stuiterbal

Iedereen heeft er vroeger wel eens mee gespeeld: stuiterballen! En zo'n mooie, gekleurde stuiterbal is nog steeds een absolute topper bij kinderen. Urenlang kunnen ze er mee stuiteren en spelen.

Uiteraard heb je ook in stuiterballen volop keuze: harde of zachte, grote of kleine stuiterballen. Met voetbal design of met funky sterretjes. Met vrolijke smileys of angstaanjagende 'oogballen' of enge spinnen.  Voor elk wat wils.
http://www.kidsfeestje.nl/traktaties/ff_19_boekjes_1.html

Vrolijke notitieboekjes om uit te delen

Heel verantwoord voor een traktatie op school zijn: notitieboekjes. Altijd handig om iets in op te schrijven. En met wat potloodjes of vlakgommen erbij kun je er een leuk traktatie pakketje maken!

Deze kleine schrijfblokjes zijn verkrijgbaar in allerlei leuke thema's en vormen. Met of zonder glitters. Zo zijn er de cupcakes voor jarige dames. De teenslipper-boekjes zijn toppers voor in de zomer. De fruit-boekjes en Smileys zijn leuk voor jongens én meisjes!
http://www.kidsfeestje.nl/traktaties/fun-en-spel/36394_art_1mod3268_hop-hopper.html

Grabbelton met traktaties

Je kunt ook een mooie grabbelton maken met daarin allerlei verschillende presentjes. Maak zelf een grabbelton van een doos of emmer, die je op een leuke manier versiert. Vul de grabbelton met gekleurde papiersnippers en verstop de cadeautjes er tussen. De kinderen moeten op de tast op zoek naar een cadeautje. Zo blijft hun traktatie een leuke verrassing!

In onze webshop vind je zóóó ontzettend veel bijzondere traktaties, té veel om hier allemaal op te noemen. Neem zelf maar eens een kijkje. Zeker weten dat je er een geschikte traktatie vindt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten