Pagina's

woensdag 7 mei 2014

Creatief kinderfeestje bij je thuis

http://www.kidsfeestje.nl/f_2_creatief.html

Creatieve kinderfeestjes

Kinderen zijn dol op knutselen en kliederen. Je fantasie de vrije loop laten en iets 'gewoons' veranderen in iets bijzonders. Dat heeft iets magisch voor kinderen. En het is nóg gezelliger om samen met je vriendjes en vriendinnetjes creatief bezig te zijn. Lekker giechelen om elkaars bizarre en vindingrijke creaties!

Maar... wat ga je doen met de kids? Welke creatieve activiteit is geschikt voor een kinderfeestje bij je thuis? Wij helpen je graag op weg met deze creatieve knutseltips voor meisjes én jongens!

http://www.kidsfeestje.nl/kids-activiteit/kleur-je-shirt/154_art_439mod79_kleur-je-shirt-piraat.html
T-shirt inkleuren

Het inkleuren van T-shirts met textiel kleurstiften is een erg populaire activiteit voor kinderfeestjes. De inkleurbare T-shirts zijn verkrijgbaar met verschillende opdrukken, die vaak goed passen bij het verjaardagsthema. Voor jongens heb je shirts met piraten en voetballers. En voor de meisjes zijn er shirts met feeën en vlinders.

Naast de shirts zijn er ook inkleurbare tasjes. Of wat dacht je van deze leuke kookschortjes, die de kinderen meteen kunnen dragen als je pannenkoeken met ze gaat bakken!

http://www.kidsfeestje.nl/creatief/terracotta/6635_art_2mod1530_spaarpotten-dier.html#

Spaarpot versieren met foam clay

Laat elk kind een spaarpot versieren, die ze na afloop van het feestje natuurlijk mee naar huis mogen nemen. Ze kunnen de spaarpotten versieren met foam clay. Met deze zelfhardende klei kun je de meest uiteenlopende materialen versieren (hout, glas, papier, canvas, etc.) De foam clay is verkrijgbaar in verschillende neon-kleuren.

Bied de kinderen verschillende opties, zodat ze hun creativiteit kwijt kunnen. Laat hen de spaarpot schilderen met verf of met decopatch papier beplakken als ze dat willen. Niets is te gek!
http://www.kidsfeestje.nl/kado/kado-creatief/38850_art_4mod3437_strijkkralen-setjes-figuren.html#

Strijkkralen setjes

Helemaal terug van weggeweest zijn de figuren van strijkkralen. En ze zijn nog steeds leuk. Laat de kinderen met behulp van een pincet gekleurde figuren maken van strijkkralen. De strijkfiguren zijn verkrijgbaar in de vorm van een auto, dolfijn, hond of bloem.

Als de kinderen klaar zijn met het maken van de strijkkralen figuurtjes, kan een volwassene de kralen met een strijkijzer tegen elkaar aan laten smelten. De kinderen kunnen het figuurtje daarna op een sticker plakken!

Lees voor nóg meer inspiratie ook onze eerdere artikelen met creatieve ideeën voor kinderfeestjes: decopatch feestje en zeepkettingen maken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten