Pagina's

woensdag 14 mei 2014

Loco, educatief speelgoed

http://www.kidsfeestje.nl/speelgoed/loco-leermateriaal/15640_art_5mod2111_loco-mini-basisdoos.html

Leuk én leerzaam speelgoed

Loco speelgoed is al meer dan 35 jaar hét meest educatieve speelgoed. Met de Loco leerspellen leren kinderen spelenderwijs observeren, vergelijken, combineren, rekenen, taal en lezen en nog veel meer.

Loco bestaat uit een Loco basisdoos met 6, 12 of 24 blokjes (afhankelijk van de leeftijd) én losse boekjes met opdrachten. Het kind legt elk blokje op het juiste plaatje in het boekje. Kinderen kunnen zelf checken of ze alles goed hebben, door te controleren of de figuur op de achterkant van de blokjes klopt.

http://www.kidsfeestje.nl/speelgoed/loco-leermateriaal/15284_art_5mod2105_loco-bambino-basisdoos.html

Loco Basisdoos

Allereerst heb je een basisdoos nodig. Je kunt kiezen uit drie verschillende Loco basisdozen:
http://www.kidsfeestje.nl/speelgoed/loco-leermateriaal/36861_art_5mod3323_dit-kan-ik-al-3plus.html

Loco Bambino boekjes

Voor kinderen van 2 tot 6 jaar zijn er verschillende boekjes. Met de boekjes 'Dit kan ik al' leren kinderen observeren, vergelijken en combineren. Voor het ontwikkelen van het concentratievermogen zijn er boekjes met concentratiespelletjes als 'hoe ziet iets er van boven uit' en 'waar is dezelfde'.

Met het Loco Bambino boekje 'Ik kan rekenen' leren kinderen van 4 tot 6 jaar (groep 1 en 2) rekenen. Het boekje bevat afwisselende rekenoefeningen met optellen en aftrekken tot 6.
http://www.kidsfeestje.nl/speelgoed/loco-leermateriaal/15685_art_5mod2121_loco-mini-kikker-en-al-zijn-vrienden.html

Loco Mini boekjes

Erg populaire Mini Loco boekjes zijn 'Kikker en al zijn vrienden' (met leerzame spelletjes als 'dezelfde maar net anders' en 'wie horen bij elkaar') en 'Avonturen van Heksje Heks' (gericht op leren lezen met opdrachten als 'zoek het woord bij het plaatje' en 'vul het goede woord in').

Erg leuk om cadeau te geven aan een kind zijn de Loco Mini Pakketten 'Bert en Ernie' of 'Dora en Diego'. De pakketten bevatten de Mini Loco basisdoos én 2 Loco boekjes, verpakt in een handige opbergdoos!

http://www.kidsfeestje.nl/speelgoed/loco-leermateriaal/36881_art_5mod3332_loco-maxi-learn-more-english.html

Loco Maxi boekjes

Met het Maxi boekje 'Learn more English' leren kinderen de Engelse taal kennen aan de hand van de eerste Engelse woordjes. Ook is er een speciaal Maxi Loco boekje over de regels in het verkeer: 'Het verkeersexamen'.

Het boekje 'Rekenen met geld' leert kinderen in groep 6 of 7 rekenen met munten, bankbiljetten en bedragen. Dan is er ook nog het Maxi boekje 'Actie' met spellingsoefeningen voor kinderen in groep 6 (ei of ij, ch of gh).

Geef je het liefst leerzaam speelgoed kado? Dan is Loco écht iets voor jou. In onze webshop vind je nóg meer leerzame Loco boekjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten