Pagina's

woensdag 28 mei 2014

Hello Kitty Verjaardag

Hello Kitty Verjaardagsfeestje 

Soms is het moeilijk om een origineel thema te verzinnen voor een verjaardag. Maar als je dochter helemaal weg is van roze kleuren en Hello Kitty? Dan hoef je niet langer na te denken. Dan organiseer je gewoon een Hello Kitty kinderfeestje. Er zijn een heleboel Hello Kitty feestartikelen te koop en met de wit-roze kleuren kun je alle kanten op.

Weet je niet goed hoe je het aan moet pakken? Met deze handige tips voor een onvergetelijk feestje gaan we het je supermakkelijk maken. En de kinderen? Die zullen zo'n Hello Kitty verjaardag helemaal fantastisch vinden.

Hello Kitty uitnodigingen

Het feest begint al met het versturen van de uitnodigingen in Hello Kitty stijl. Heb je geen tijd om zelf uitnodigingen te maken? Dan vind je in onze webshop deze leuke Hello Kitty uitnodigingskaarten met knalroze enveloppen. Dat ziet er hartstikke feestelijk uit.

Je dochtertje kan de kaarten natuurlijk nóg feestelijker maken door de uitnodigingen te versieren met glitter stickers of vilten hartjes (mét plaksticker op de achterkant). Overigens kun je ook gemakkelijk zelf een kaart maken. Op internet zijn veel leuke plaatjes en sjablonen van Hello Kitty te vinden.

Hello Kitty versiering

Versier de woonkamer met roze ballonnen en zelfgemaakte Hello Kitty slingers. Je maakt de slingers door telkens twee dezelfde Hello Kitty-plaatjes (geprint op dik papier) vast te plakken met een draad ertussen.  Of maak een heleboel witte en roze repen papier. Maak een ring door de uiteinden aan elkaar te plakken en lus er steeds een nieuwe ring doorheen totdat je een lange papieren slinger hebt.

De tafel versier je met een écht Hello Kitty tafelkleed. Drankjes worden geserveerd in Hello Kitty plastic bekertjes en de papieren Hello Kitty servetjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken!

Hello Kitty spelletjes

Dan is het tijd voor spelletjes. Denk aan verjaardagsspelletjes als koekhappen of strikje prik (waarbij de kinderen geblinddoekt de strik op het hoofd van Kitty moeten zien te prikken). Of laat de kinderen (zelfgebakken) cupcakes versieren met snoep, glazuur, slagroom. Dat wordt smullen!

Zin in iets creatiefs? Laat de kinderen zo'n schattig Hello Kitty schilderij op canvas schilderen. De schilderset bevat een canvas schilderij met een afbeelding van Hello Kitty en een mengplaatje met kwast en 5 tubes acrylverf.

Hello Kitty piñata

De piñata is een absolute topper op elke verjaardag. Het is vaak een leuke afsluiting van het verjaardagsfeest. De kinderen mogen om de beurt proberen de Hello Kitty piñata stuk te slaan. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen kun je ze blinddoeken of niet. Je vult de piñata van te voren met leuke kleine kadootjes en/of snoepgoed.

Als herinnering aan dit waanzinnig leuke verjaardagsfeestje geef je de kleine gasten nog een Hello Kitty uitdeelzakje gevuld met snoep of een kleine traktatie mee naar huis.

***Bonus Tip***
Zoek je nog een praktisch cadeau voor een kleine Hello Kitty-fan? In onze webshop vind je een kinderbadlaken met Hello Kitty-figuurtjes erop.
Superleuk voor op school is de Hello Kitty lunchbox van Mepal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten