Pagina's

woensdag 11 juni 2014

Het WK feest kan beginnen

Tijd voor een oranje voetbalfeestje

Het WK 2014 gaat beginnen. Dat wordt weer een toptijd voor alle oranje supporters. Wedstrijden bekijken en analyseren. Maar vooral ook lekker uit je dak gaan met vrienden en er een gezellig feest van maken! Of Nederland nu gewonnen óf verloren heeft. Maar we gaan natuurlijk voor de winst!!!

Wij zijn voor onze webshop op zoek gegaan naar de leukste oranje feestartikelen, zodat je je oranje WK feestje helemaal in stijl kunt vieren. Kijk je met ons mee naar de oranje artikelen die we voor alle jonge én oude voetbalfans hebben uitgezocht?


Oranje Outfit verplicht

Er gaat niets boven je flink uitdossen voor zo'n voetbalfeest. Denk aan oranje kleding, voetbalshirts, maar vergeet vooral de oranje accessoires niet. In onze webshop vind je superleuke oranje zonnebrillen. Zoals een oranje zonnebril mét kroon. Of steel de show met een oranje bril met leeuwenogen of een Dame Etna Bril met bling bling glittersteentjes.

Je maakt je supporters-outfit helemaal compleet met een feestelijke oranje boaoranje cowboy hoeden of deze opblaasbare kroon voor op je hoofd.

Oranje feestversiering voor huis en tuin

De voetbalwedstrijden hoor je uiteraard in voetbalstijl te bekijken. Dus zorg voor oranje feestversiering om je woonkamer, huis en/of tuin feestelijk te versieren. Denk aan oranje (voetbal)-ballonnen, oranje slingers, een opblaasbare Holland-letterset en de supportersvlag met de 'Holland leeuw'.

Vind je oranje feestje plaats in je eigen tuin of op straat? Dan mag deze supergrote Holland banner niet ontbreken. Een grasmat tafelkleed staat hartstikke leuk op de tafels. Het groene gras zorgt er voor dat de oranje hapjes en snacks er onweerstaanbaar lekker uit zien!

En dan… naar de finale natuurlijk!

Om de finale te bereiken hebben we natuurlijk ook nog iets nodig om onze spelers aan te moedigen. En nog belangrijker…. om onze feestvreugde te tonen bij elk gemaakt doelpunt. Daarvoor gebruik je bijvoorbeeld deze ratel-vlaggetjes. Met een handig koordje, zodat je je ratel niet verliest in het feestgedruis.

Een andere feestknaller is de opblaasbare hand waarmee je Nederland vast en zeker de finale in juicht! Zo moeten we wel winnen. En mochten we niet winnen? Dan vieren we evengoed feest, toch?

2 opmerkingen:

  1. Leuke tips! Nu de oranjekoorts losgebroken is in Nederland zullen er veel WK-feestjes georganiseerd worden, daarvoor komen deze tips goed van pas!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je. En ja, zeker na die mooie 5-1 overwinning op 'wereldkampioen' Spanje, heeft Nederland zin in nóg meer doelpunten én gezellige voetbalfeestjes!

      Verwijderen