Pagina's

woensdag 6 augustus 2014

Naar het strand met je kind

http://www.kidsfeestje.nl/speelgoed/zomer/46677_art_5mod4242_gieter-nijntje-rood.html

Vakantie. Zon. Zomer. 

In dat rijtje mogen Zee en Strand natuurlijk niet ontbreken. Een dagje naar het strand is voor je baby of peuter een feest. Schelpjes zoeken, zandkastelen bouwen. Of gewoon wat zand in een emmertje scheppen en met een gietertje spelen. Kinderen vinden het geweldig om met zand en water te spelen. Gewoon doen dus zo'n dagje strand.

Met een klein beetje voorbereiding maak je er een onvergetelijke stranddag van voor de kinderen. En voor jezelf. Want we weten zeker dat je zult stralen als je die blije kindergezichtjes ziet!

http://www.kidsfeestje.nl/speelgoed/zomer/46658_art_5mod4233_nijntje-strandset-3-delig.html

Spelen aan het strand

Met zo'n strandset van Nijntje (of Woezel en Pip) kunnen peuters urenlang spelen. Een schep, een hark, een zeefje, water en zand. Wat wil je nog meer? Misschien wat zandvormpjes of zo'n vrolijk gietertje?

Oudere kinderen zijn dol op watergevechten. Op een afgelegen stukje strand kan dat prima. Dus geef de kids zo'n stoer waterpistool of nóg beter: waterballonnen! En laat hen dan maar lekker uitrazen.
http://www.kidsfeestje.nl/speelgoed/zomer/46634_art_5mod4221_zwemvleugel-nijntje-streep-3d.html#

Waterpret

Neem voor de kleintjes een zwemband en zwemvleugels (van Nijntje, Woezel & Pip of Lief!) mee, zodat ze veilig kunnen ronddobberen in het water. En vergeet de opblaasbare strandbal niet, waar de kinderen heerlijk mee kunnen spelen in het water of op het strand.

Denk ook aan zwemkleding. De kleintjes spelen gerust in blote billetjes, maar peuters willen dat soms niet meer. En vergeet niet om ook droge kleding mee te nemen, voor als je weer naar huis gaat!
http://www.kidsfeestje.nl/allerlei/kids-badlakens/46296_art_6mod4173_badlaken-mickey-mouse-minnie-dots---70-x-140-cm.html

Dit hoort ook in je strandtas

Verder stop je in je strandtas: zonnebrand (met hoge beschermingsfactor voor de kids), petten, boekjes, pakjes drinken, natte doekjes (altijd handig!), pakjes drinken en strandlakens. Heb je de speciale kinder badlakens in onze webshop al gezien? Met figuren als Hello Kitty, Mickey Mouse, Cars2 of Piet Piraat erop.

Zo, en dan ben je helemaal klaar voor een gezellig dagje strand met je kind(eren). Wij wensen je heel veel strandplezier. Maak er een feestje van voor je kinderen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten