Pagina's

woensdag 24 december 2014

Superleuke kinderfietsaccessoires

Een kinderfiets versieren kan altijd

Fiets versieren, alleen iets voor Koninginnedag (oeps, we bedoelen natuurlijk Koningsdag)? Nee hoor, fietsen versieren kan altijd. We hebben zulke leuke kinderfietsaccessoires ingekocht, dat we deze gewoon met je moeten delen. Ze zijn veel te leuk om te wachten tot Koningsdag!

Bovendien gaat het niet alleen om versieringen voor een fiets. Het zijn echt accessoires, waarmee je de fantasie van je kinderen prikkelt. Met deze accessoires wordt leren fietsen nog leuker voor je kind. Het wordt tijd om je te laten zien, wat we bedoelen…

Kleurrijke spaakversiering

Superleuke spaakversiering in felle kleuren, waarmee kinderen de spaken van hun fiets kunnen versieren. Deze versiering klem je eenvoudig op en tussen de spaken van elke kinderfiets. In totaal bevat het pakketje 12 disco rondjes en 6 gekleurde klemmen.

Met deze vrolijke spaakversiering maak je de fiets van je kind niet alleen helemaal hip en supercool, maar ook een stuk beter zichtbaar. En dat geeft een veilig gevoel. Ook leuk om cadeau te geven aan een kind dat net leert fietsen!

Fietsbel brandweer of politie

Op een kinderfiets hoort een fietsbel. En wat is er nog leuker dan een fietsbel met het geluid van een échte brandweer sirene of politie-auto. Deze kinder fietsbel maakt overigens niet alleen geluid, maar heeft ook een zwaailicht. Zo'n fietsbel is toch de droom van elke kleine jongen, die niets liever doet dan met brandweerwagens of politie-auto's spelen?

De kinderfietsbellen zijn gemakkelijk op het fietsstuur te bevestigen. Ook handig om vooraf te weten: de batterijen, die nodig zijn voor het zwaailicht en het sirenegeluid, zijn inbegrepen!

Brandweer of politie fietstoeter

Toet, toet, pas op, ik kom er aan! Een échte politie- of brandweer fiets is natuurlijk pas compleet met zo'n stoere fietstoeter. Met een klemmetje bevestig je de toeter gemakkelijk op het fietsstuur van elke kinderfiets. Eén druk op de toeter en iedereen weet dat je kindje eraan komt. Wel zo veilig!

Je kunt de fietstoeters in onze webshop bestellen met een politie- of brandweerdesign.

Fietsbel Pietje Bel

Het kon natuurlijk niet uitblijven: een fietsbel genoemd naar Pietje Bel, de kwajongen waar zoveel kinderboeken over zijn geschreven. Een superleuke bel, die je gemakkelijk om het stuur van een kinderfiets klemt!

We hopen dat je deze kinderfietsaccessoires ook een leuk idee vindt. Het kan een grappige beloning zijn voor een kind dat net heeft leren fietsen. Maar het is ook ontzettend leuk om er een oud kinderfietsje mee op te pimpen. Wij wensen je veel fietsplezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten