Pagina's

woensdag 25 maart 2015

Creatieve cadeautjes

Op zoek naar een kindercadeau? Go creative!

Het kan soms best lastig zijn om een cadeau te bedenken voor een kleuter of een kind dat al naar de basisschool gaat. Onze tip: ga voor een creatief cadeautje. Dit valt altijd in de smaak bij de jarige én de ouders zijn er blij mee. Creatief speelgoed is goed voor de motoriek en creativiteit van een kind. Bovendien zijn ze er uren zoet mee!

Een voorbeeld van een erg gewild cadeau is deze strijkkralen-set. In de doosjes zitten 400 strijkkralen, een legfiguurbordje en een strijk-papiertje. Brengt dit bij jou ook jeugdherinneringen naar boven?

Zelf ballonnen modelleren

De ballonnen-man: altijd de populairste attractie op een feest. Elk kind kijkt vol verbazing toe, hoe hij de mooiste figuren van ballonnen voor de dag tovert. Hoe gaaf is het om dit als kind zelf te kunnen?

Deze 'ballonnen modelleer set' is dan ook een schot in de roos! Maak zelf verschillende ballon-figuren, zoals een hondje of zwaan en maak ze nog mooier door er stickers op te plakken. De set bevat diverse ballonnen, een opblaaspomp, stickers en een instructieboekje. Leeftijd: vanaf 5 jaar.


Cadeau voor meisje: borduurset

Voor meiden is een borduurset een echte aanrader! Meisjes zijn graag creatief bezig en kunnen zich uren bezig houden met een leuk creatief project. Houdt de jarige job ook van paarden? Dan is deze Paarden Borduurset het ideale cadeau.

Je kunt ook kiezen voor de Poes Borduurset. Borduur de mooie afbeelding van een poes volgens de bijgesloten instructies. Deze set is inclusief een afbeelding van een dolfijn, een naald, diverse kleuren touw en instructies. Deze sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Hamertje Tik

Er is speelgoed wat elk kind in de kast moet hebben staan. Hamertje Tik hoort daar absoluut bij. Al op de peuterspeelzaal leren de kleintjes hier mee werken, omdat het erg goed is voor de motoriek.
Als de peuter een kleuter wordt dan is het spel perfect voor de fantasie en creativiteit. Met veel verschillende houten figuren kunnen de kids naar hartelust en vol fantasie combineren.

Hamertje Tik lijkt trouwens een echt jongenscadeau, maar meiden vinden dit net zo leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten