Pagina's

woensdag 18 maart 2015

Skylanders themafeest organiseren

Wat is Skylanders? 

Had jij ook geen idee wat Skylanders was, totdat je zoon of dochter hiermee op de proppen kwam? Join the club! :) Inmiddels zijn wij wat wijzer geworden over dit populaire computerspel en kunnen we redelijk meepraten over de ‘Portal of Power’, de ‘Giants’ en de ‘Trap Master Skylanders’.

En het is een superleuk thema voor een kinderfeestje! Dus ben je nog op zoek naar een thema voor een kinderfeest? Laat je dan inspireren door onze tips. Het Skylanders thema is vooral geschikt voor een jongensfeest, maar voor stoere meiden kan het natuurlijk ook.


Skylanders uitnodigingen en decoratie

Wat zal je kind trots zijn als hij zijn vrienden en vriendinnetjes mag uitnodigen voor zijn Skylanders feest! Met echte Skylanders uitnodigingen nodig je iedereen uit in stijl. Laat je kind deze stoere Skylanders kaarten zelf schrijven en het feest kan beginnen.

Stap twee is zorgen voor de juiste aankleding van het Skylanders feest. Een Skylanders vlaggenlijn en ballonnen zijn onmisbaar op je feest. Met deze gave Skylanders deurposter op je voordeur zorg je er bovendien voor dat iedereen de weg naar jouw feestje vindt.


Activiteiten voor een Skylanders feest

Ben je op zoek naar leuke spelletjes voor je Skylanders feest? Tip: gebruik spelelementen uit het computerspel en maak hier een 'echt' spel van. Een paar ideeën:
  • Teken de vijanden op flesjes of blikjes en laat de kinderen deze met waterpistolen omschieten.
  • Doe een stoelendans, zonder stoelen: teken de elementen uit het spel op kartonnen vormen en haal steeds een vorm weg.

Etenstijd!

Na al het spelen is het tijd om te eten. Tover je eettafel om tot een Skylanders tafel met een Skylanders tafelkleed, servettenborden en bekers. Maakt het nog uit wat je serveert met deze stoere aankleding?

De magen zijn gevuld en de spelletjes gespeeld. Tijd om afscheid te nemen en ook dat doe je in stijl met de leuke Skylanders uitdeelzakjes. Je kunt er snoep of chips in doen, maar dat is zo op. Wees creatief en geef je gasten een leuke herinnering mee met een Skylanders bellenblaas, schrijfset of een Skylanders schrift.

1 opmerking:

  1. Leuk ideetje! Mijn zoon is er ook helemaal weg van! Schitterend om te zien.

    BeantwoordenVerwijderen