Pagina's

dinsdag 7 april 2015

Lieveheersbeest Party

Uniek feestthema: Lieveheersbeestjes

Heb je ze al gezien, de lieveheersbeestjes? Het zal niet lang meer duren of we komen ze weer volop tegen in de tuin, het park en.. eigenlijk overal. Kinderen zijn er dol op en meisjes vooral. Wij vinden de lente daarom een perfecte tijd voor een echt Lieveheersbeest kinderfeest.

Nodig de gasten uit met deze mooie uitnodigingskaart, zo schattig! Dit thema leent zich ook uitstekend voor het vieren van de 1e verjaardag van je zoon of dochter.


Picknicken!

Bij een lieveheersbeest-feest hoort een picknick. Een picknick hoeft niet perse in een park of in de bossen. Vooral als je een groot aantal gasten krijgt, is het handig en net zo gezellig om de picknick in je eigen tuin te houden. Voordeel: je kunt alles vantevoren in lieveheersbeestje-stijl klaarzetten. Leuk voor de gasten, kunnen ze goed hun ogen de kost geven en fijn voor jezelf, geen last-minute stress met het opzetten!

Wat heb je nodig voor de picknick? Bordjes, bekers, kleed en servetjes. En lekker eten natuurlijk!


Ballonnen en Lieveheersbeestjes-taart

Ben je nog niet overtuigd of je voor het lieveheersbeestjes thema gaat? Wij gaan je dan nu overtuigen met de twee meest onweerstaanbare onderdelen van dit thema:
De feestdecoratie. Met de juiste versieringen tover je je feestruimte om tot een waar paradijs. Alleen al deze simpele lieveheersbeest ballonnen zijn te leuk! De taart. Werp eens een korte blik op Pinterest en zoek op 'ladybug cake'. Die taarten die tevoorschijn komen zijn alleen al redenen voor een feestje. Onze favoriet.
En overtuigd? :)


Trakteren in stijl

Echt alles ziet er leuk uit in het lieveheersbeestjes thema. Ook als je een leuke traktatie zoekt voor op school of als je je gasten een verrassing mee naar huis wilt geven, kan dat in lieveheersbeestjes-stijl. Deze uitdeeldoosje in piramidevorm zijn echt te gek! Met schattig lintje waar je eventueel nog een klein (bedank) kaartje aan vast kunt maken.

Liever geen snoep in het uitdeeldoosje? Kies dan voor deze feesttoeter. Succes gegarandeerd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten