Pagina's

dinsdag 14 april 2015

Frozen speelgoed, accessoires en schoolspullen


Alles van Frozen!

Sinds de Disney film Frozen in 2013 uitkwam is het een blijvende hit voor kinderen van alle leeftijden. De kleintjes genieten van de mooie filmmuziek en de grotere meiden gaan helemaal op in het verhaal. En heel begrijpelijk. Welke meid wil er nu niet de mooie en dappere prinses Anna zijn?

Zoek je een leuk Frozen cadeau, accessoires voor de kinderkamer of schoolspullen? Dan ben je bij kidsfeestje aan het juiste adres! Wij zetten enkele populaire items voor je op een rij. Het hele Frozen aanbod vind je hier.


Frozen sieraden maken

Maak je (klein)dochter, nichtje of buurmeisje blij met een echte sieradenset van Frozen. Maak de mooiste armbandjes met deze armbanden set van Disney Frozen. Wees creatief en maak sieraden zo als jij het wilt! De set bestaat uit 2 schakelarmbandjes en diverse accessoires om deze te versieren. In mooi roze of ijskoud blauw. Ook bevat de set een stickervelletje met afbeeldingen van je favoriete karakters van Frozen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Zoek je een klein cadeautje? Met deze set maak je een prachtige armband.

Frozen Prinsessenkamer

Een kinderkamer in prinsessenstijl, welke meid wil dat nu niet? Met de accessoires van Frozen voor de kinderkamer waant je kleine meid zich een echte prinses. Het bed. Daar hoort een Frozen dekbedovertrek op. Met extra kussens maak je het bovendien extra gezellig. Heb je het kussen Olaf al gezien? Even iets anders dan al het roze en alle prinsessen, maar wel helemaal in stijl.

Met de Frozen wandklok weet je prinses precies wanneer het tijd is om naar bed te gaan. Of dat ook gebeurt, daar kunnen we uiteraard geen garanties op geven :)


In Frozen-stijl naar school

Ben je helemaal fan van Frozen en wil je ook op school omringd worden door Frozen spulletjes? Geen enkel probleem. Met deze supergave Frozen pennenset wordt huiswerk maken veel en veel leuker. De pennen stop je in je Frozen etui en je etui gaat samen met je boeken en schriften in een mooie Frozen rugzak. Zoveel keuze! Met deze Frozen lunchset erbij ben jij helemaal in stijl!

Eigenlijk hebben we teveel Frozen producten om in één bericht op te noemen. Daarom volgende week tips en ideeën over een kinderfeest met als thema Frozen! Kun je nog even wachten? :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten